ReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan myös käännös suomi-espanja

 • también
  También podemos observar la contaminación del aire. Voimme myös nähdä ilman saastumisen. También Dolly, también los animales pertenecen a la vida. Myös Dolly, myös eläimet ovat elämää. Siria es también un régimen secular. Syyriassa on myös maallinen hallintojärjestelmä.
 • además
  Existe además un problema de mayor calado. Asiaa voidaan katsoa myös laajemmasta näkökulmasta. Representa además su reválida más importante. Se on myös sen hankalin koetinkivi. Además, obedece a su propio interés. Se on myös heidän etujensa mukaista.
 • asimismo
  El informe carece asimismo de coherencia. Mietintö on myös epäjohdonmukainen. Tenemos que invertir, asimismo, en las personas. Meidän on investoitava myös ihmisiin. Permítanme asimismo manifestar mi agradecimiento a la Comisaria. Haluaisin myös kiittää komission jäsentä Hübneria.
 • incluso
  El vino incluso podría ser producido en Tailandia. Viiniä voidaan valmistaa myös Thaimaassa. Es incluso una amenaza para la seguridad de la circulación. Se on uhka myös kuljettajien turvallisuudelle. Quitamos incluso el término "más". Voimme jättää myös pois sanan "enemmän".

Sanan myös määritelmät

 • jonkin lisäksi, jonkin ohella, ei ainoastaan; -kin

Synonyymit

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja