VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitBlogit

Sanan oli miten oli käännös suomi-espanja

  • a las duras y a las maduras
  • de todas formas
  • de todas manerasDe todas maneras, no entiendo por qué estamos ahora perdiendo tiempo con este debate, en lugar de tratar otras cuestiones. Oli miten oli, en ymmärrä, miksi me käytämme tätä keskustelua toiseen tarkoitukseen. De todas maneras, no debemos empeorar la situación: nunca antes había resultado tan trascendental para Europa evitar los obstáculos institucionales y las demoras en el proceso de integración. Oli miten oli, emme saa pahentaa tilannetta entisestään: Euroopan on nyt tärkeämpää kuin koskaan välttää institutionaalisia esteitä ja viivästyksiä jäsenten liittymisprosessissa.
  • de todos modosBueno, de todos modos, intentaré aprovecharlo. Oli miten oli, yritän käyttää aikani tehokkaasti. El cerdo es un problema menos importante y, de todos modos, mi abuela solía decir que el que come cerdo crudo merece estar enfermo. Sianliha on pienempi ongelma, ja oli miten oli, isoäitini sanoisi, että sen, joka syö raakaa sianlihaa, sietääkin tulla kipeäksi.
  • en cualquier casoPero en cualquier caso, necesitamos una respuesta. Oli miten oli, tarvitsemme vastauksen. En cualquier caso, no podemos sino celebrar el resultado con entusiasmo. Oli miten oli, voimme vain iloita tuloksesta vilpittömästi. En cualquier caso, la hemos escuchado con mucha simpatía. Oli miten oli, olemme vahvasti samaa mieltä siitä, mitä sanoitte.
  • en la fortuna y en la adversidad
  • en las buenas y en las malas
  • en todo casoEn todo caso, el Foro Mundial del Agua no es la plataforma adecuada para dicho debate. Oli miten oli, Maailman vesifoorumi ei ole oikea foorumi tällaista keskustelua varten. En todo caso, representa única y exclusivamente, como usted ha dicho, una opinión muy, muy personal. Oli miten oli, kyseessä oli siis vain ja ainoastaan, kuten itsekin sanoitte, hyvin henkilökohtainen mielipide.
  • pase lo que paseLo importante es que, pase lo que pase, ahora tenemos una decisión marco. Oli miten oli, tärkeintä on, että meillä on nyt puitepäätös. Pase lo que pase, cabe esperar que en el Consejo Europeo ampliemos el período de reflexión dentro de unas semanas. Oli miten oli, aiomme Eurooppa-neuvostossa todennäköisesti jatkaa pohdinta-aikaa aivan muutaman viikon kuluessa.
  • sea como fuereSea como fuere, ha sido un placer trabajar con ustedes. Oli miten oli, on ollut suurenmoista työskennellä kanssanne. Sea como fuere, lo que cuenta es la fecha de 2010. Oli miten oli, tärkeää on tulos vuonna 2010. Sea como fuere, las implicaciones siguen siendo las mismas que hace tres años. Oli miten oli, vaikutukset ovat samat kuin kolme vuotta sitten.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja