ReseptitViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan oliivi käännös suomi-espanja

  • olivaf
    Su componente principal -como ya dijo el señor Comisario- es el aceite de oliva. Sen tärkein osatekijä on, kuten komission jäsen jo mainitsi, oliiviöljy. Disponemos de una gran variedad de vinos, quesos, carnes, aceites de oliva, frutas y verduras -por mencionar algunos-. Meillä on valtavan monipuolinen valikoima viinejä, juustoja, lihaa, oliiviöljyä, hedelmiä ja vihanneksia - mitä vain. Otros mercados, como el de los cereales, el aceite de oliva y el de frutas y hortalizas, también presentan señales alarmantes. Huolestuttavia merkkejä on saatu myös muiden tuotteiden, kuten viljan, oliiviöljyn sekä hedelmien ja vihannesten markkinoilta.
  • aceitunaf
    En mi región, Apulia, la producción de aceitunas es la principal actividad y una de las grandes fuentes de ingresos. Kotiseudullani Apuliassa oliiviöljyn tuotanto on tärkein elinkeino ja yksi suurimmista tulonlähteistä.
  • olivom
    En Gaza vimos cientos de metros de terreno convertido en desierto debido a la tala y destrucción de enormes palmeras, olivos y naranjos; casas derribadas. Gazassa näimme satoja metrejä maata, joka oli aavikoitunut, kun valtavia palmuja, oliivi- ja appelsiinipuita oli revitty juuriltaan ja tuhottu sekä hävitettyjä taloja.

Sanan oliivi määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Oliivin hedelmät ovat raakoina vihertäviä, kypsinä yleensä sinisenmustia, jotkut lajit vihreitä tai punertavia.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja