VaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptit

Sanan ottaa vastaan käännös suomi-espanja

  • aceptarPero tiene libertad para aceptar o rechazar mi consejo. Hän voi kuitenkin vapaasti ottaa vastaan tai torjua neuvoni. ¿Deberán los países de la UE aceptar más inmigrantes? Y en caso afirmativo, ¿cómo y cuántos? Pitäisikö EU:n ottaa vastaan enemmän maahanmuuttajia ja kuinka paljon ja miten se tapahtuisi? Al mismo tiempo, hay que prestar atención a la capacidad de la Unión Europea para aceptar nuevos miembros. Samalla on huomioitava myös unionin kyky ottaa vastaan uusia jäseniä.
  • recibirNo se le permite recibir visitas, hablar por teléfono ni recibir correo. Hän ei saa ottaa vastaan vieraita, puheluita tai postia. Pero los países de la Unión Europea no pueden recibir a más refugiados. Euroopan unionin maat eivät kuitenkaan voi ottaa vastaan lisää pakolaisia. En el futuro ya no se les permitirá recibir dinero alguno del extranjero. Tulevaisuudessa nämä järjestöt eivät enää saa ottaa vastaan mitään rahoitusta ulkomailta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja