ReseptitHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan porkkana käännös suomi-espanja

  • zanahoriaf
    Necesitamos la política del palo y la zanahoria. Tarvitaan keppi ja porkkana -lähestymistapaa. Podemos usar la política del palo y la zanahoria pero tendrá que haber más zanahoria. Voimme soveltaa keppi ja porkkana -politiikkaa, mutta porkkanan osuutta on lisättävä. ¿Debemos utilizar la política del palo y la zanahoria? Onko meidän toteutettava "keppi ja porkkana" -politiikkaa?
  • aliciente
  • incentivom
    En resumen, se trata de una situación de incentivos y amenazas. Lyhyesti sanottuna kyseessä on keppi-ja-porkkana-tilanne. Las prioridades de acción identificadas en mi informe incluyen un enfoque basado en incentivos para hacer cumplir la legislación en vigor. Mietinnössäni esiin tuotuihin toimia vaativiin painopisteisiin sisältyy porkkana ja keppi -lähestymistapa olemassaolevan lainsäädännön täytäntöönpanoa varten. Sigo pensando que el incentivo de la pertenencia a la UE ha resultado ser el gran impulsor de la reforma política y económica. Olen edelleen sitä mieltä, että EU-jäsenyyden porkkana on ollut suuri taloudellisten ja poliittisten uudistusten siivittäjä.

Sanan porkkana määritelmät

Esimerkit

  • Pureskelimme porkkanoita välipalaksi, vaikka monet syövät mieluummin raastetta.
  • Käyttää keppiä ja porkkanaa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja