ViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan raha käännös suomi-espanja

  • dineroSeñorías, dinero público y dinero privado. Raha voi tulla yksityisistä tai julkisista lähteistä. Como es evidente, el dinero no lo es todo. Raha ei tietenkään ratkaise kaikkea. No debemos echar dinero bueno al malo. Emme saa heittää hyvää rahaa hukkaan.
  • cobres
  • lana
  • pasta
  • pisto Guatemala
  • plataEn tercer lugar está la especulación: los inversores están retirando su dinero de las acciones, opciones y ladrillos e invirtiéndolo en productos básicos agrícolas y en oro y plata. Kolmantena syynä on keinottelu: sijoittajat vetävät varojaan rahastoista ja osakkeista ja sijoittavat ne maataloushyödykkeisiin, kultaan ja hopeaan.
  • realLo que necesitamos para afrontar esta situación es dinero, recursos y ayuda real. Italiassa on byrokraatteja omasta takaa. Tilanteen ratkaisemiseksi tarvitaan rahaa, resursseja ja todellista tukea. Así pues, antes que nada debemos prohibir la creación de dinero o bonos sin una compensación real y tangible. Näin ollen meidän on ennen kaikkea kiellettävä rahan ja velkakirjojen luominen ilman todellista ja konkreettista vastiketta. El valor del comercio de divisas en los mercados es 125 veces superior al valor real del propio dinero. Markkinoilla käytävän valuuttakaupan arvo on 125-kertainen siihen nähden, mikä on rahan hyötykäyttö.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja