HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan ratkaisu käännös suomi-espanja

 • soluciónLa única solución posible es una solución política. Ainoa mahdollinen ratkaisu on poliittinen. Es una mala solución, no es la solución correcta. Se on huono ratkaisu; se ei ole oikea ratkaisu! La peor solución es no dar una solución. Huonoin ratkaisu on se, ettei ratkaisua ole.
 • conclusiónEsta última no sería necesariamente una mala conclusión. Jälkimmäinen vaihtoehto ei ole välttämättä huono ratkaisu. Esta crisis demuestra que una conclusión exitosa es más urgente que nunca. Tämä kriisi on osoitus siitä, että on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin löytää kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Por lo tanto, he llegado a la conclusión de que la solución propuesta en el informe del Sr. Caveri es justa. Olen tämän vuoksi tullut siihen johtopäätökseen, että Caverin mietinnössä ehdotettu ratkaisu on kohtuullinen.
 • clausura
 • condenaLa solución correcta es decir sí a las pruebas de resistencia, sí a la supervisión y no a la condena de la energía nuclear. Oikea ratkaisu on seuraava: stressitestejä on kannatettava, valvontaa on kannatettava, mutta ydinenergian demonisointia ei pidä kannattaa. Por último, me parece ilusorio creer en el éxito duradero de una solución política en Iraq eludiendo una condena de esta guerra. Lopuksi mielestäni on epärealistista uskoa, että Irakissa saataisiin aikaan kestävä poliittinen ratkaisu, jonka varjolla säästyisimme tämän sodan tuomitsemiselta. Las fuertes reacciones que ha desatado la detención y condena a muerte de Öcalan, líder del PKK, ponen de manifiesto la necesidad de una solución. Sekä Turkin että kurdien on osoitettava tahtoa asettua neuvottelupöydän ääreen, ja osapuolten on rauhanomaisesti ja demokraattisesti pyrittävä löytämään ratkaisu kärsimysten lopettamiseksi.
 • decisiónEn mi opinión, se trata de una decisión equivocada. Mielestäni tämä on huono ratkaisu. En mi opinión, esta decisión llega demasiado pronto. Mielestäni tämä ratkaisu tulee liian nopeasti. La decisión del Presidente Pöttering fue prudente y humana. Puhemies Pötteringin ratkaisu oli viisas ja humaani.
 • resoluciónEncuentro a faltar la resolución adecuada. Mielestäni todellinen ratkaisu puuttuu. Este camino de salida se describe en nuestra resolución conjunta. Tämä ratkaisu on esitetty yhteisessä päätöslauselmassamme. Ahora bien, la desesperación cede el lugar a la resolución, a la determinación y a la esperanza. Epätoivosta syntyvät kuitenkin ratkaisu, päättäväisyys ja toivo.
 • respuestaDebemos ser capaces de ofrecer una respuesta. Meidän on pystyttävä löytämään siihen ratkaisu. La respuesta no está en el proteccionismo. Protektionismi ei ole ratkaisu. Nuestra respuesta no debe tener el mismo contenido que el de Pavlov. Pakkokeinot eivät nimittäin ole oikea ratkaisu.
 • sentenciaSegún la sentencia Rüffert, a mi parecer sólo hay una solución. Rüffert-tuomion nojalla minun mielestäni on olemassa vain yksi ratkaisu. Y la solución que se desprende de esta propuesta suscitaría -creo yo- dificultades jurídicas en lo relativo a la ley aplicable y a la ejecución de las sentencias arbitrales. Tämä ehdotuksessa esitetty ratkaisu aiheuttaisi mielestäni oikeudellisia vaikeuksia sovintomenettelyjen toimeenpanossa sovellettavan lain osalta.

Sanan ratkaisu määritelmät

Esimerkit

 • Ratkaisut ovat kirjan lopussa.
 • Odotamme KKO:n ratkaisua.
 • Matti löysi ratkaisun häntä vaivanneeseen tilanteeseen.
 • Suomen kolmannesta maalista koitui pelin ratkaisu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja