ViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan saada aikaan käännös suomi-espanja

 • efectuar
 • lograrNuestra tarea consiste en lograr un consenso. Meidän tehtävämme on saada aikaan yksimielisyys asiassa. Un acuerdo minimalista no lo lograría. Minimivaatimukset täyttävällä sopimuksella tätä ei saada aikaan. No es fácil lograr un cambio en tan poco tiempo. Muutosta on vaikea saada aikaan näin lyhyessä ajassa.
 • provocarTambién pueden producir reacciones contraproducentes en los mercados y provocar trastornos. Tulokset voivat myös aiheuttaa haitallisia reaktioita markkinoilla ja saada aikaan häiriöitä. La reciente debacle de Enron ofrece una ejemplo aleccionador de lo que la falta de transparencia puede provocar. Äskettäinen Enron-fiasko oli vakava opetus siitä, mitä avoimuuden puute voi saada aikaan. Debemos ver lo que está ocurriendo en realidad y provocar un cambio judicialmente y en la práctica. Meidän täytyy selvittää, mitä todella tapahtuu, ja saada aikaan muutoksia niin lainsäädännössä kuin käytännössäkin.
 • causarEl mercurio puede acumularse en los tejidos cerebrales y en el sistema nervioso, donde puede causar graves daños. Elohopeaa voi kerääntyä aivokudoksiin ja hermostoon, joissa se voi saada aikaan suurta vahinkoa. Si no nos protegemos, se nos puede causar mucho daño con los ordenadores modernos. Nykyaikaisten tietokoneiden avulla voidaan saada aikaan melkoista vahinkoa, jos emme suojaudu sen varalta.
 • concebir
 • conseguirVamos a tratar de conseguir realmente una mentalidad diferente. Koettakaamme saada aikaan todellinen asennemuutos. Tratemos de conseguir lo que todavía no tenemos. Meidän on yritettävä saada aikaan jotakin, jota meillä ei vielä ole. Usted ha tratado por todos los medios de conseguir los acuerdos que Europa necesita. Yrititte kovasti saada aikaan sopimukset, joita Euroopan unioni tarvitsee.
 • dar a luz
 • educir
 • engendrar
 • evocar
 • ocasionarCreo que, ya que estamos hablando del tema, deberíamos también hablar del lenguaje del odio y de lo que puede ocasionar. Katson, että kun nyt tarkastelemme asiaa, meidän olisi puhuttava myös vihapuheesta ja siitä, mitä se voi saada aikaan. Este incidente –uno de miles que se producen– destaca el terrible daño que pueden ocasionar las modernas minas antitanques. Onnettomuus – vain yksi tuhansista – tuo esiin sen kauhistuttavan tuhon, jonka nykyaikaiset panssarimiinat voivat saada aikaan.
 • realizar
 • suscitarLa diputada también quisiera que este ruego sirva para suscitar el debate sobre la ilegalidad de las armas nucleares. Tällä pyynnöllä hän haluaisi myös saada aikaan keskustelun ydinaseiden laittomuudesta.

Sanan saada aikaan määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja