VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan sairaus käännös suomi-espanja

  • enfermedadLa obesidad es una enfermedad, no un problema. Liikalihavuus on sairaus, ei ongelma. El cáncer es una enfermedad terrible, una enfermedad contra la que, en los casos más graves, no se puede hacer nada. Syöpä on kauhistuttava sairaus, sairaus, jonka suhteen ei pahimmassa tapauksessa ole tehtävissä mitään. La competencia es la enfermedad, no la cura. Kilpailu on sairaus, ei lääke.
  • dolenciaLa dolencia del crecimiento en la Unión Europea, la desunión, está recibiendo tratamiento y el Tratado de Reforma es un potente remedio. Euroopan unionia vaivaava sairaus eli erimielisyys pyritään hoitamaan, ja uudistussopimus on tehokas lääke sitä vastaan.
  • achaque
  • alifafe
  • malLa pobreza, por consiguiente, es un mal impuesto a la población inocente por dictadores viles y por políticos ambiciosos y corruptos. Köyhyys on siis sairaus, jonka pahat diktaattorit, ahneet ja korruptoituneet poliitikot ovat tartuttaneet viattomiin kansalaisiin. Por ahora se han desarrollado cinco vacunas contra la malaria. Un paso sumamente importante, considerando que la malaria es la enfermedad con mayor tasa de mortalidad. Nyt on kehitetty viisi malariarokotetta. Tämä on erittäin tärkeä askel, kun otamme huomioon sen, että malaria on sairaus, johon kuolee eniten ihmisiä. El racismo es un mal que se infiltra insidiosamente y que se alimenta de la acumulación de razones de «malestar», que desemboca en la búsqueda de chivos expiatorios. Rasismi on salakavalasti soluttautuva sairaus, joka kasvaa pahoinvoinnin syntipukkien etsimiseen johtavien syiden kasaantumisesta.

Sanan sairaus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja