ViihdeVaihtoautotJääkiekon MMBlogitTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan sinun käännös suomi-espanja

 • tuyoCon tan solo ver el mundo, este ya es tuyo". Katsot ulos maailmaan ja se on jo sinun". Sin embargo, si no se lleva a cabo quedará claro que la Unión se rige por el principio que reza "lo que es tuyo es mío y lo que es mío es intocable". Jos kiintiöitä ei lisätä, käy kuitenkin varsin selväksi, että EU:ta hallitsee periaate, jonka mukaan "sinun omaisuutesi on yhteistä, mutta minun omaisuuteeni ei kukaan saa koskea".
 • tuEstoy orgullosa en tu nombre y en el de Dinamarca. Olen ylpeä Tanskan ja sinun puolestasi. Con tan solo ver el mundo, este ya es tuyo". Katsot ulos maailmaan ja se on jo sinun". Sin embargo, los tanques y tu fusil nos han prohibido el paso. Panssarivaunut ja sinun aseesi kuitenkin pysäyttivät meidät.
 • el tuyo
 • la tuya
 • suSu interés particular y su sensibilidad ante esta cuestión constituyen una fuente de inspiración para muchos de nosotros aquí. Sinun erityinen kiinnostuksesi ja innostuksesi aiheeseen on innostanut monia meistä. Todas estas cosas son importantes, y podría dirigirme a todos y cada uno de sus Comisarios y decirles: "¡Su cartera es la más importante de todas!" Kaikki nämä asiat ovat tärkeitä, ja voin kääntyä teidän ja kaikkien komissionne jäsenten puoleen ja todeta: "sinun salkkusi on kaikkein merkittävin!" Por medio de su unión íntima con Dios, y haciendo honor a su lema, , las acciones del Papa Juan Pablo II nos mostraron la voluntad de Dios para dar forma a la civilización, la vida y el amor. Läheisellä suhteellaan Jumalaan ja noudattamalla tunnuslausettaan (kokonaan sinun) paavi Johannes Paavali II osoitti teoillaan meille Jumalan tahdon kulttuurien muovaamisessa, elämässä ja rakkaudessa.
 • suyo
 • tiTodos conocemos la actitud del «hoy por ti, mañana por mí». Me kaikki tiedämme "raaputa sinä minun selkääni, niin minä raaputan sinun" -asenteen. Hablé con él: "No lloro por miedo a tu fusil, sino por ti que eres joven. Sanoin hänelle: "En itke sen vuoksi, että pelkäisin asettasi, vaan sinun vuoksesi, koska olet vielä nuori. Si tú no me controlas, no te investigaré de forma crítica. Jos sinä et valvo minua, niin minäkään en tutki sinun asioitasi kovin tarkasti.
 • tuya
 • usted
  Estos millones de europeos son tan importantes para mí como la salud de usted. Nämä miljoonat eurooppalaiset ovat yhtä tärkeitä minulle kuin sinun terveytesi. Sin embargo, ésta es una idea que usted y yo y los defensores más ardientes de Europa deben promover. Kyse on kuitenkin ajatuksesta, jota sinun, minun ja EU:n innokkaimpien tukijoiden on vietävä eteenpäin. Pido al Consejo a través de usted, Peter, no solo que decida, sino que tome medidas necesarias desde hace tiempo. Peter, pyydänkin sinun välitykselläsi neuvostoa paitsi tekemään päätöksiä myös ryhtymään jo kauan kaivattuihin toimiin.
 • vos

Sanan sinun määritelmät

 • possessiivinen pronomini, joka ilmaisee puhuteltavalle kuuluvaa, ennen pääsanaa vaatii omistusliitteen -si

Esimerkit

 • Sinun täytyy nyt mennä.
 • Sinun kirjasi on pöydällä.
 • Tämä kirja on sinun. (ilmaisee puhuteltavalle kuuluvaa, itsenäisesti

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja