ReseptitBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan syntymäpäivä käännös suomi-espanja

  • cumpleañosPara ella es un cumpleaños muy emotivo. Se on hänelle hyvin koskettava syntymäpäivä. Debo decir que acabo de celebrar mi cumpleaños. Minun on todettava, että minulla oli juuri syntymäpäivä. Hemos propuesto el 23 de abril, ya que es el día del cumpleaños de Shakespeare y de la muerte de Cervantes. Olemme esittäneet huhtikuun 23. päivää, koska se on Shakespearen syntymäpäivä ja Cervantesin kuolinpäivä.
  • natalicio
  • aniversarioSeñor Presidente, el 25 de marzo es el aniversario tanto de Europa como de Grecia. Arvoisa puhemies, maaliskuun 25. päivä on sekä Euroopan että Kreikan syntymäpäivä. El 1 de enero de 2009 se cumplió el décimo aniversario de nuestra moneda, el euro. Tammikuun 1. päivänä 2009 oli valuuttamme euron 10. syntymäpäivä. El quincuagésimo aniversario de la Comisión Europea es otro acontecimiento que debemos celebrar. Euroopan komission 50. syntymäpäivä on siis toinen juhlimisen arvoinen asia.
  • fecha de nacimientoSeñor Presidente, constituye un buen presagio que sea hoy cuando aprobemos el acuerdo con Albania, ya que es la fecha de nacimiento de Franz Josef Strauß. – Arvoisa puhemies, on hyvä enne, että juuri tänään teemme sopimuksen Albanian kanssa, sillä tämä on myös Franz Josef Straußin syntymäpäivä.

Sanan syntymäpäivä määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Hän viettää huomenna yhdeksättä syntymäpäiväänsä.
  • Hänen syntymäpäivänsä oli 2.6.1783.
  • 1920-luvulla Snellmanin syntymäpäivästä 12.5. tuli kansallinen juhlapäivä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja