TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiNauris.fiReseptit

Sanan tapaaminen käännös suomi-espanja

 • citaf
  Espero que el 21 de noviembre se convierta en una gran cita europea. Toivon, että marraskuun 21. päivästä tulee suuri eurooppalainen tapaaminen. El Consejo Europeo informal constituye una cita importante en un momento crucial. Epävirallinen Eurooppa-neuvosto on tärkeä tapaaminen tärkeään aikaan. En resumen, Rumanía tiene una cita histórica con la Unión Europea el 1 de enero de 2007. Kokoavasti voidaan todeta, että Romanialla on historiallinen tapaaminen Euroopan unionin kanssa 1. tammikuuta 2007.
 • encuentrom
  Ha llevado cierto tiempo organizar este encuentro. On kestänyt jonkin aikaa järjestää tämä tapaaminen. En diciembre de 2001, tuvo lugar un primer encuentro informal. Joulukuussa 2001 pidettiin ensimmäinen epävirallinen tapaaminen. Este encuentro ha sido muy alentador y ha confirmado el papel estratégico de Rusia. Tämä tapaaminen oli hyvin rohkaiseva, ja sen aikana vahvistettiin Venäjän strateginen rooli.
 • fiestaf
 • reuniónf
  Es totalmente absurdo porque, ¿cuándo es una reunión una reunión? Se on absurdia, koska milloin tapaaminen on tapaaminen? Hoy hemos tenido una reunión de la que haremos un seguimiento. Meillä oli tänään tapaaminen, jonka johdosta ryhdymme lisätoimenpiteisiin. Insistiremos para que se celebre esta reunión lo más pronto posible. Pidämme kiinni siitä, että tämä tapaaminen järjestetään mahdollisimman pian.

Sanan tapaaminen määritelmät

 • kohtaaminen kasvokkain, yleensä ennalta sovitusti

Esimerkit

 • Valtioiden päämiehillä oli tapaaminen, josta he antoivat yhteisen kommunikean.
 • En ehdi tulla lounaalle, minulla on tapaaminen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja