ViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitBlogit

Sanan tauti käännös suomi-espanja

  • dolencia
  • enfermedadEl Alzheimer es una enfermedad cruel. Alzheimerin tauti on julma tauti. Su prójimo puede padecer enfermedades como las de Alzheimer, Parkinson o diabetes. Lähimmäisellä saattaa olla Alzheimerin tauti tai Parkinsonin tauti tai diabetes. La EEB es una enfermedad que afecta a las vacas de más edad, principalmente a las vacas lecheras. BSE on iäkkäämpien lehmien tauti, pääasiallisesti iäkkäämpien lypsylehmien tauti.
  • esclerosisLa esclerosis múltiple afecta a las personas de maneras diversas: algunos días se encuentran bien, otros mal. MS-tauti vaikuttaa ihmisiin eri tavoin: jotkin päivät voivat olla hyviä ja jotkin huonoja. Porque los casos de esclerosis múltiple y cualquier otra patología autoinmune, de las que existen muchas, van en aumento. Koska MS-tauti ja kaikki muut autoimmuunisairaudet, joita on monia, ovat yleistymässä. La esclerosis múltiple es la forma más común de discapacidad que afecta a los adultos jóvenes en la UE, y dos tercios de los que la padecen son mujeres. MS-tauti on kaikkein yleisin vammaisuuden muoto EU:ssa asuvilla nuorilla aikuisilla, ja kaksi kolmas osaa potilaista on naisia.
  • malLa esclerosis múltiple afecta a las personas de maneras diversas: algunos días se encuentran bien, otros mal. MS-tauti vaikuttaa ihmisiin eri tavoin: jotkin päivät voivat olla hyviä ja jotkin huonoja. Algunos dicen que si se bebe leche se puede contraer el mal de las vacas locas. Sanotaan, että hullun lehmän tauti saattaa ehkä tarttua maitoa juomalla. Esto es sólo una especie de lucha contra los síntomas pero el mal sigue sin solucionarse. Jos siihen ei vastata, kyse on vain oireiden hoitamisesta, ja tauti leviää edelleen.

Sanan tauti määritelmät

  • lääketieteellisesti määriteltävissä oleva yhteisten oireiden vallitessa useilla yksilöillä esiintyvä sairaus

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja