HoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitViihde

Sanan tietokone käännös suomi-espanja

  • computadoraSólo, que, como es sabido, no basta con dotar cada una de las escuelas con una computadora para resolver ese problema. Kuten tiedetään, tämän ongelman ratkaisemiseksi ei kuitenkaan riitä, että jokaisessa koulussa on tietokone.
  • ordenadorUn ordenador, por ejemplo, contiene más de 60 materias primas. Esimerkiksi tietokone sisältää yli 60 eri raaka-ainetta. Se dice que en Flandes se dispone de un ordenador por cada diez alumnos. Sanotaan, että Flanderissa on käytössä yksi tietokone kymmentä oppilasta kohti. Un ordenador conectado a Internet no es más que una radio sintonizada a . Internetiin yhdistetty tietokone ei ole muuta kuin taajuudelle säädetty radio.
  • Colombia computador
  • computadorSólo, que, como es sabido, no basta con dotar cada una de las escuelas con una computadora para resolver ese problema. Kuten tiedetään, tämän ongelman ratkaisemiseksi ei kuitenkaan riitä, että jokaisessa koulussa on tietokone.

Sanan tietokone määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja