TietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan totta käännös suomi-espanja

 • claroEstá claro que así es y deberíamos tenerlo en cuenta. Tämä on selvästi totta, ja meidän olisi pantava se merkille.
 • de hecho
 • de veras
 • desde luegoDesde luego, tiene toda la razón. Tämä on luonnollisesti aivan totta. Desde luego, el paquete de medidas que estamos considerando es bastante amplio. On tietysti totta, että käsittelyssä oleva toimenpidepaketti on varsin laaja. Yo desde luego voté en contra; yo era la notable excepción a la que se refería mi colega, la Sra. Lynne. Äänestin totta kai vastaan: minä olin se merkittävä poikkeus, johon kollegani Liz Lynne viittasi.
 • efectivamenteEfectivamente, experimenta una descomposición total, pues también se ha generado biológicamente. Se hajoaa täydellisesti; totta kai koska se on biologisesti syntynytkin. Se ha dicho aquí que Europa no va bien y, efectivamente, así es. Täällä on todettu, ettei Euroopan unionilla mene hyvin, mikä onkin totta. Se trataba, efectivamente, de una parte de la humanidad que reflexionaba sobre esta cuestión. Toden totta huomattava osa ihmiskuntaa oli pohtimassa tätä asiaa.
 • en efectoEn efecto, se debe instar a determinadas personas a que rindan cuentas de esto. Totta, tietyt henkilöt on saatava vastuuseen tästä. En efecto, pero este apoyo no es probable para una política europea. Tämä on totta, eikä tällaista tukea voida odottaa eurooppalaisen politiikan suhteen. En efecto, están en peligro de extinción 11.000 especies de fauna y flora. Toden totta, 11 000 eläin- ja kasvilajia on vaarassa kuolla sukupuuttoon.
 • en verdad
 • por supuestoPor supuesto que tiene un carácter de asistencia excepcional. Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Por supuesto, trabajamos en Bruselas. Totta kai työskentelemme Brysselissä. Por supuesto, esta propuesta distorsiona. Totta kai tämä ehdotus vääristää kilpailua.
 • sin dudaEso es, sin duda, ir demasiado lejos. Tässä mennään toden totta liian pitkälle. Este es, sin duda, un gran avance. Se on toden totta toivottavaa kehitystä. Este es sin duda el caso del Reino Unido. Tämä on varmasti totta Yhdistyneen kuningaskunnan kohdalla.
 • ¿de veras?

Sanan totta määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja