TV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihde

Sanan tunne käännös suomi-espanja

 • sensaciónTengo la sensación de que lo he leído. Minulla on tunne, että olisin lukenut julkilausuman. Ustedes tienen la sensación de que hay demasiado poco aquí, al igual que yo. Teillä on sellainen tunne, että tämä on liian vähän, ja niin on minullakin. Tenía esta sensación después del paquete . Minulla oli tällainen tunne Erika-paketin jälkeen.
 • sentimientoEs un sentimiento común a todos los mamíferos. Tämä tunne on kaikille nisäkkäille yhteinen. Es precisamente este sentimiento el que comparto con la gente de Sbrenica, señor Stoyanov. Se on tunne, jonka jaan Srebrenican ihmisten kanssa, hyvä Dimitar Stoyanov. Expresan los sentimientos de unas autoridades profundamente agraviadas. Niissä ruumiillistuu tunne voimasuhteiden vakavasta loukkaamisesta.
 • corazonada
 • emociónTodos los europeos hubiesen compartido aquella profunda emoción. Kaikkien eurooppalaisten olisi pitänyt voida jakaa tuo suuri tunne. En esa ocasión me invadió una emoción que probablemente suelen sentir las mujeres. Tuolloin minut valtasi tunne, jonka naiset varmaan kokevat usein. Voluntad, valor, emoción, entusiasmo: todos son cualidades exigentes y, por lo tanto, también lo son la credibilidad y la confianza. Tahto, rohkeus, tunne, into – kaikkia näitä tarvitaan lisää, ja näin ollen tarvitaan lisää myös uskottavuutta ja luottamusta.
 • presentimientoNo podemos actuar simplemente porque tenemos un presentimiento, porque estamos convencidos de que algo está mal. Me emme voi toimia vain siksi, että meillä on jokin tunne tai että meille vakuutetaan, että jokin asia ei ole kohdallaan. Esto también amenaza con poner fin a la apertura y tengo un mal presentimiento al respecto. Se uhkaa myös lopettaa tämän avautumisen, ja minulla on siitä ikävä tunne. Siento tener que decir que soy muy pesimista, pues tengo el claro presentimiento de que estamos abocados a una nueva crisis. Valitettavasti suhtaudun asiaan hyvin pessimistisesti, sillä minulla on hyvin selkeä tunne, että kuljemme kohti uutta kriisiä.
 • sentimientosExpresan los sentimientos de unas autoridades profundamente agraviadas. Niissä ruumiillistuu tunne voimasuhteiden vakavasta loukkaamisesta. Pero, por favor, no piensen que tenemos sentimientos diferentes. Mutta älkää luulko, ettemme tunne samoin.
 • afecto
 • afecto , emoción
 • impresiónTodo lo contrario, me da la impresión de que el trámite burocrático aumenta año tras año. Minulla on päinvastoin tunne, että byrokraattinen paperityö lisääntyy vuosi vuodelta. Eso ilustró la tragedia de esta conferencia, porque tuve la impresión de que asistí a dos conferencias. Tuo havainnollisti tämän konferenssin tragiikkaa, koska minulla oli tunne, että osallistuin kahteen konferenssiin. Esto crea la impresión de que todos los medios valen para conseguir ayudas de la UE. Syntyy sellainen tunne, että kaikki keinot ovat sallittuja pääsemiseksi osille EU-tuista.
 • intuición

Sanan tunne määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Hän kamppaili vahvojen tunteiden vallassa.
 • Luuletko, että hänellä on tunteita sinua kohtaan?
 • Vatsassani on kumma tunne. Söin ehkä jotakin sopimatonta.
 • Minulla on ikävä tunne, että jotain pahaa tapahtuu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja