ViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan vaara käännös suomi-espanja

  • peligroQuizá signifique que el peligro es menor, pero el peligro sigue existiendo. Ehkä siinä tarkoitetaan, että vaara on vähäisempi, mutta vaara on kuitenkin olemassa. En el exterior ha helado: eso es un peligro. Ulkona on jäistä - se on vaara. El tercer peligro atañe a la economía. Kolmas vaara liittyy talouteen.
  • riesgoSin embargo, había un riesgo y se sabía. Vaara oli kuitenkin olemassa, ja se tiedettiin. Evidentemente, el riesgo de división existe. Jakautumisen vaara on epäilemättä olemassa. Pero corremos el riesgo de que se nos vaya la mano. On kuitenkin olemassa vaara, että menetämme kädessä olevat korttimme.
  • cuidado
  • precauciónSin embargo, la UE tiene que actuar con precaución: corremos el peligro de agravar una frágil situación en este momento de inestabilidad. EU:n on kuitenkin toimittava varovasti, sillä tänä epävakaana aikana on vaara, että hauras tilanne vaikeutuu entisestään. De hecho, ¿qué manifiesta el principio de precaución si no es que debemos aceptar las conclusiones cuando existe una indicación de riesgo? Mitä muutakaan ennalta varautumisen periaate merkitsee kuin sitä, että meidän on kiinnitettävä huomio seurauksiin, jos on näyttöä siitä, että vaara on olemassa. Sin embargo, insto a que procedamos con precaución en relación con la idea de abolir el derecho de celebrar votaciones separadas entre la ACP y la UE. On olemassa vaara, että AKT-maat pitävät sitä ainoaa asiaa, joka saa jotkin niistä osallistumaan edustajakokoukseen, uhkana osallistumiselleen.

Sanan vaara määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja