HoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan vaihtoehto käännös suomi-espanja

  • alternativa¿Es la descentralización una mejor alternativa? Onko hajauttaminen parempi vaihtoehto? Yo no considero que eso sea una verdadera alternativa. Minusta tämä ei ole todellinen vaihtoehto. El ferrocarril constituye, junto con las vías navegables, una buena alternativa. Raideliikenne on vesiteiden ohella hyvä vaihtoehto.
  • opciónEl terrorismo es una opción: una opción vil, cobarde y cruel. Terrorismi on vaihtoehto: halveksittava, pelkurimainen ja raaka vaihtoehto. Primera opción: cambiar el Tratado. Ensimmäinen vaihtoehto: perustamissopimuksen muuttaminen. El «status quo» no es una opción. Vallitseva tilanne ei ole mahdollinen vaihtoehto.
  • alternativoNo puede ser un medio alternativo para reformar la Unión Europea. Se ei voi olla vaihtoehto Euroopan unionin uudistamiselle. El cáñamo ofrece un útil cultivo alternativo, tiene características ecológicas y sólo costaría un millón de ecus. Hamppu on hyödyllinen vaihtoehto, se on ympäristöystävällinen ja se maksaisi vain 1 miljoonaa ecua.
  • cuestiónRetrasar esta cuestión no es una opción. Vastauksen viivyttäminen ei ole vaihtoehto. La política de inversión en investigación y desarrollo no es una cuestión optativa. Tutkimus- ja kehittämisrahoituspolitiikka ei ole vaihtoehto. El Parlamento siempre ha luchado en esta cuestión para que, al menos, pudiésemos vislumbrar una fecha futura en la que terminase el opt-out. Parlamentti on aina pyrkinyt ajamaan eteenpäin tätä asiaa, jotta me voisimme ainakin saada jonkinlaisen käsityksen ajankohdasta, jolloin opt-out-vaihtoehto tulevaisuudessa lakkautetaan.
  • elecciónEso permitiría una elección realmente democrática. Tämä olisi se aidosti demokraattinen vaihtoehto. La elección por parte del pueblo moldavo de la opción europea se muestra ahora también a escala política. Moldovan kansan valitsema eurooppalainen vaihtoehto näkyy nyt myös politiikassa. La única elección verdadera en una dictadura es la lucha, simplemente porque no tenemos otra opción. Diktatuurissa ainoa todellinen vaihtoehto on taistella, sillä muuta mahdollisuutta ei yksinkertaisesti ole.
  • posibilidadEsa posibilidad está descartada. Tämä vaihtoehto ei tule kyseeseen. Esa podría ser una posibilidad. Se voisi olla yksi vaihtoehto. Por supuesto, es una posibilidad, pero ¿realmente es eso lo que pretendemos? Tämä on yksi vaihtoehto, mutta haluammeko todella, että näin käy?

Sanan vaihtoehto määritelmät

Esimerkit

  • Siinä tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua.
  • Tuohon leikkiin en lähde! -Ei ole paljon vaihtoehtoja!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja