VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogitTietovisat

Sanan vain käännös suomi-espanja

  • solamentePor ahora circulan solamente los coches. Tällä hetkellä tunnelissa kulkevat vain henkilöautot. Solamente quiero hacer un par de observaciones. Haluan esittää vain muutaman näkökohdan. Quería decir esto solamente como aclaración. Halusin sanoa tämän vain asian selvittämiseksi.
  • soloSolo quedan pendientes dos grandes cuestiones. Jäljelle jää vain kaksi suurta kysymystä. Solo puedo advertir que conviene estar prevenidos. Voin vain kehottaa valppauteen. El aislamiento solo ha conducido a la desesperación. Eristäminen on johtanut vain epätoivoon.
  • sóloSólo los usamos, no somos otra cosa que inquilinos. Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. Los autobuses sólo son una de ellas. Linja-autot ovat vain osa sitä. Sólo teníamos que dar nuestra aprobación y así lo hemos hecho. Meidän tarvitsi vain olla samaa mieltä ja niin me olimmekin.
  • apenasLa cumbre apenas señala el camino. Huippukokouksessa näytetään vain tietä. Apenas se rozan superficialmente los aspectos regionales de Asia. Alueellisia näkökohtia Aasiassa käsitellään vain pinnallisesti.
  • meramenteSegún el tratado actual, estamos siendo meramente consultados. Nykyisen perussopimuksen sääntöjen mukaan meitä vain kuullaan. Esto es así desde una consideración meramente superficial. Näin on vain pinnallisesti tarkasteltuna. Se trata de un asunto meramente técnico. Kyse on vain puhtaasti teknisestä seikasta.
  • no mas que
  • puramenteLos valores en juego ahora son más que los valores puramente económicos. Keskeisimmät arvot eivät ole enää vain taloudellisia arvoja. ¿Es la razón de este enorme retraso puramente técnica o se debe quizá a una indiferencia negligente? Johtuuko tämä tuntuva viivästyminen vain poliittisesta taktikoinnista vai jopa leväperäisestä välinpitämättömyydestä?
  • simplemente¿Qué vamos a decir, simplemente, "mala suerte"? Toteammeko me vain yksinkertaisesti, että "huono juttu"? Señalo simplemente dos debilidades. Mietinnössä on vain kaksi puutetta. ¿Por qué no podemos simplemente respetar eso? Miksi me emme voi vain kunnioittaa tätä?
  • únicamenteTengo únicamente una pregunta complementaria. Haluaisin vain esittää yhden lisäkysymyksen. Únicamente hemos dado un pequeño paso. Olemme nyt ottaneet vain pienen askeleen. ¿Se trata únicamente de valores políticos? Ovatko nämä vain poliittisia arvoja?

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja