VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan valitettavasti käännös suomi-espanja

 • desafortunadamente
  Desafortunadamente, este no es el caso. Näin ei valitettavasti käynyt. Desafortunadamente lo consiguieron. Siinä ne valitettavasti onnistuivat. Desafortunadamente, no tengo buenas noticias. Valitettavasti uutiseni eivät ole hyviä.
 • lamentablemente
  Lamentablemente, mil de ellas son mortales. Kuolemaan näistä johtaa valitettavasti 1000. Por el momento, lamentablemente, ese mensaje no se transmite. Tällä hetkellä näin ei valitettavasti ole. Lamentablemente esto no es así. Näin ei valitettavasti ole asian laita.
 • desgraciadamente
  Ahora, desgraciadamente, el problema es interno. Nyt ongelmat ovat valitettavasti maan sisällä. Desgraciadamente, no es así en la realidad. Se ei valitettavasti ole totta. Desgraciadamente, esto sucede todavía. Valitettavasti näin kuitenkin tehdään yhä.
 • infortunadamente
  Para el período 2000-2006, infortunadamente, se ha previsto una contribución total de sólo 2.020 millones de euros y un reparto indicativo por Estado miembro. Vuosiksi 2000­2006 on valitettavasti suunniteltu yhteensä ainoastaan 2 020 miljoonan euron tukea, ja sen jakamisesta eri jäsenvaltioiden kesken annetaan ohjeet.
 • por desgracia
  Por desgracia, esto no es cierto. Valitettavasti tämä ei pidä paikkansa. Por desgracia, así son las cosas. Valitettavasti tosiasia on tämä. Por desgracia, esto no ocurrió. Valitettavasti näin ei tapahtunut.

Sanan valitettavasti määritelmät

Esimerkit

 • Soppa ehti valitettavasti jo loppua.
 • Hakemianne tietoja ei valitettavasti ole saatavilla valitsemallanne kielellä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja