TV-ohjelmatViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan valmis käännös suomi-espanja

 • terminado
  Es obvio que el trabajo no ha terminado. Työ ei luonnollisesti ole vielä valmis. Señor Presidente, señor Comisario, nuestro trabajo no ha terminado. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, työmme ei ole vielä valmis. Una vez que el documento estaba terminado un sexto Grupo se ha añadido a la propuesta. Kun asiakirja oli valmis, kuudes poliittinen ryhmä liittyi esityksen allekirjoittajien joukkoon.
 • listom
  El Parlamento Europeo está totalmente listo para esto. Euroopan parlamentti on täysin valmis tähän. Ese acuerdo está listo para firmar. Tämä sopimus on valmis allekirjoitettavaksi. Señora Comisaria, ¿puede garantizarme que el plan de acción está listo? Arvoisa komission jäsen, voitteko vahvistaa, että toimintasuunnitelma on valmis?
 • completom
  La Comisión de Industria está dispuesta a apoyar el paquete completo. Teollisuusvaliokunta on valmis tukemaan koko pakettia. Aunque el Plan de Acción UE-Moldova no está ni mucho menos completo, tenemos que preguntarnos cuál es el paso siguiente. Vaikka EU-Moldova-toimintasuunnitelma ei ole läheskään valmis, meidän on pohdittava, mikä seuraava askel on. ¿Por qué no esperar hasta que el estudio estuviera completo con los 25 países? Miksi emme odottaisi, kunnes tutkimus on valmis ja kattaisi kaikki 25 maata?
 • hechom
  La Comisión se complacerá en obrar de este modo y, de hecho, así obrará. Komissio on enemmän kuin valmis tekemään tämän, ja aikoo todellakin tehdä niin. El hecho es que la Unión Europea es imperfecta e incompleta. Tosiasia on, että Euroopan unioni ei ole täydellinen eikä valmis. Lo he hecho con la Comisión de Comercio Internacional y estoy dispuesto a volver a esta Comisión. Tein niin kansainvälisen kaupan valiokunnassa, ja olen valmis palaamaan kansainvälisen kaupan valiokuntaan.
 • prefabricadom
 • preparadom
  Nadie está preparado para afrontar la realidad. Kukaan ei ole valmis kohtaamaan todellisuutta. Personalmente, estoy preparado para ver una contraposición. Henkilökohtaisesti olen valmis vaihtokauppaan. Presidente Barroso, ¿está preparado para dar una respuesta? Puheenjohtaja Barroso, oletteko valmis vastaamaan?
 • preparar
  Había observado a la otra parte preparar las baterías y, en particular, los cohetes Grad. Hän oli nähnyt toisen osapuolen valmistelevan tykistöään erityisesti Gradin kallioilla. Si la Unión Europea rechaza preparar la ley solicitada, deberá justificar su decisión detalladamente. Jos Euroopan unioni kieltäytyy valmistelemasta pyydettyä säädöstä, sen on perusteltava päätöksensä tarkasti. Ambos bancos deberían asegurarse de que exista una máxima sinergia entre ellos para prepararse y ayudar en la recuperación económica. Näiden kahden pankin on varmistettava mahdollisimman suuri synergia, jotta talouden elpymistä voidaan valmistella ja avustaa.

Sanan valmis määritelmät

 • loppuun asti tehty, käytettävissä oleva
 • varustautunut, varautunut johonkin
 • halukas tekemään jotain, vapaaehtoinen

Esimerkit

 • Joko ruoka on valmis?
 • Viisas on valmis kohtaamaan eri kansallisuuksia, kulttuureita ja eri kieliä missä ja milloin tahansa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja