BlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan valokuva käännös suomi-espanja

  • fotografíaTendrá que ser renovado con una fotografía reciente cada 10 ó 15 años. Se on uusittava 10 tai 15 vuoden välein, jolloin valokuva on vaihdettava tuoreeseen. Las normas de reciente creación exigen a las embajadas y representaciones de la UE la toma de huellas y fotografías de los solicitantes en un futuro. Äskettäin luotujen sääntöjen mukaisesti EU:n lähetystöjen ja edustustojen on tulevaisuudessa otettava hakijoista valokuva ja sormenjälki. Estoy de acuerdo en que debería renovarse periódicamente, también para reforzar la protección contra el fraude y actualizar la fotografía del titular. Olen samaa mieltä siitä, että petosten vastaisten toimenpiteiden lujittamiseksi ajokortti olisi uusittava säännöllisesti ja myös ajokortin haltijan valokuva olisi uusittava.
  • fototambién deberán tomárseles las huellas y dejarse fotografiar. myös heiltä otetaan sormenjäljet ja heistä otetaan valokuva. Tendrá que ser renovado con una fotografía reciente cada 10 ó 15 años. Se on uusittava 10 tai 15 vuoden välein, jolloin valokuva on vaihdettava tuoreeseen. Habríamos tenido una pasmosa foto de la reunión: el señor Bush, el señor Blair y el señor Barroso, prácticamente una repetición de la Cumbre de las Azores de 2003. Kokouksesta olisi saatu hätkähdyttävä valokuva: Bush, Blair ja Barroso – lähes vuoden 2003 Azoreilla pidetyn huippukokouksen toisinto.
  • instantánea

Sanan valokuva määritelmät

  • kameralla otettu liikkumaton kuva jostakin kohteesta

Synonyymit

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja