ReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan voida käännös suomi-espanja

 • poderTomen nota de que digo «de poder». Huomatkaa, että sanon "voida työskennellä". Los grupos de interés no deben poder solicitar confidencialidad. Lobbaajien ei pidä voida vaatia luottamuksellisuutta. Todos los que están en peligro deben poder encontrar refugio en Europa. Kaikkien vaarassa olevien täytyy voida paeta Eurooppaan.
 • estar
  No se puede estar en misa y repicando. Ei voida koko ajan hajottaa itseään. Esta dimensión internacional no puede estar ausente del debate. Keskustelussa ei voida sivuuttaa tätä kansainvälistä ulottuvuutta. Sin embargo, no puede estar disociado de la realidad de sus ciudadanos. Sitä ei kuitenkaan voida erottaa kansalaisten todellisuudesta.
 • poder ser
 • quizásEsas organizaciones quizás cumplan, pero el propio proceso de las Naciones Unidas en Nueva York, no. Mainitut järjestöt saattavat onnistua toimeenpanossa, mutta samaa ei voida sanoa itse YK:n prosesseista New Yorkissa. Quizás deberíamos decir lo que pensamos y dejar aún más claro que la situación en Belarús es inaceptable. Ehkäpä meidän olisi korotettava ääntämme ja tehtävä entistäkin selvemmäksi, ettei Valko-Venäjän tilannetta voida hyväksyä. Quizás esto tenga al menos la ventaja estratégica de que al final no se puede retener nada. Siinä on ainakin se strateginen etu, ettei asiakirjasta voida lopulta enää pitää kiinni.
 • saberHay que saber golpear donde duele. Pitää voida iskeä sinne mihin sattuu. Otras, según he podido saber, no son realmente idóneas para ser incluidas en una decisión jurídica. Minulle on myös kerrottu, että joitakin tarkistuksia ei voida sisällyttää oikeudelliseen päätökseen. Lo que queremos saber es: ¿qué se está haciendo para prevenir la contaminación no deseada y técnicamente inevitable? Haluamme tietää, mitä ollaan tekemässä sellaisen ei-toivotun saastumisen estämiseksi, jota ei teknisistä syistä voida välttää?
 • ser capaz deEl vencedor no se queda con todo, no ha de quererlo ni tampoco debe ser capaz de hacerlo. Voittaja ei vie kaikkea; se ei saa haluta eikä voida tehdä niin. Una diminuta minoría no debería ser capaz de violar u obstaculizar el actual proceso legislativo. Pienen vähemmistön ei pitäisi voida väärinkäyttää tai häiritä käynnissä olevaa lainsäädäntöprosessia.
 • tal vezTal vez sea porque no admite objeción alguna en cuanto a los aspectos legales o económicos. Tämä on kenties syy siihen, ettei sitä voida vastustaa oikeudellisin tai taloudellisin perustein. Quizá -pero tal vez esto no se pueda decir- Islamabad sea, de hecho, una amenaza mayor que Teherán. Islamabad on ehkä tosiasiassa suurempi uhka kuin Teheran, mutta ehkä näin ei voida sanoa. Brevemente porque, dada la nutrida presencia de diputados al Parlamento, tal vez el debate no se pueda ver muy enriquecido. Sanoin lyhyesti, koska ottaen huomioon parlamentin tämänpäiväisen valtavan yleisömäärän, ei keskustelua voida käydä kovin syvällisesti.

Sanan voida määritelmät

Esimerkit

 • Matti ei voi työntää kottikärryjä, ne ovat liian raskaat
 • Teline voi pudota, se on huterasti kiinnitetty
 • Lapset voivat mennä ulos, kun myrsky on ohi
 • Voit avata astianpesukoneen luukun, kun ohjelma on päättynyt
 • Voin imuroida olohuoneen lattian
 • Voin maksaa laskun
 • Voin pahoin, kun näin sen kauhean elokuvan

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja