ViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan voitto käännös suomi-espanja

 • gananciaNo se trata de ganancias ni de beneficios: se trata de seguridad. Asiaa ei ratkaise liikevaihto eikä voitto, vaan kyse on turvallisuudesta. La escasez de alimentos provoca hambre, pero el hambre de una persona significa ganancias para otra. Elintarvikepula aiheuttaa nälkää, mutta toisen ihmisen nälkä on toisen voitto. Desde los atentados terroristas del 11 de septiembre en los Estados Unidos se prevén mayores ganancias para la industria de armamentos. Amerikassa 11. syyskuuta tehtyjen terrori-iskujen jälkeen aseteollisuuden voitto-odotukset ovat kasvaneet.
 • victoriaEsta victoria del Parlamento es una victoria colectiva. Näin ollen tämä parlamentin voitto on yhteinen voitto. La victoria no es lo mismo que la paz. Voitto ei ole sama kuin rauha. Es una victoria para los bravucones, una victoria del gran capital y una victoria de los burócratas. Tämä on kiusaajien voitto, se on suuren rahan voitto ja byrokraattien voitto.
 • beneficioEl objetivo es, por lo tanto, el beneficio económico. Tavoitteena on siis taloudellinen voitto. No se trata de ganancias ni de beneficios: se trata de seguridad. Asiaa ei ratkaise liikevaihto eikä voitto, vaan kyse on turvallisuudesta. Para esas empresas, la prioridad número uno son sus beneficios, no la protección de la salud pública. Näille yrityksille voitto on kirkkaasti ensisijainen tavoite, ei terveyden suojelu.
 • beneficiosNo se trata de ganancias ni de beneficios: se trata de seguridad. Asiaa ei ratkaise liikevaihto eikä voitto, vaan kyse on turvallisuudesta. Para esas empresas, la prioridad número uno son sus beneficios, no la protección de la salud pública. Näille yrityksille voitto on kirkkaasti ensisijainen tavoite, ei terveyden suojelu. Los beneficios obtenidos por los grupos farmacéuticos monopolistas y la protección de la salud pública son mutuamente excluyentes. Monopoliasemassa olevien lääkeyritysten voitto ja kansanterveyden suojeleminen ovat toisensa poissulkevia toimia.
 • derrotaTal derrota sería una victoria para los euroescépticos. Tämä tappio olisi voitto Eurooppaan epäilevästi suhtautuville. La derrota de las naciones beneficia a este Parlamento. Kansakuntien tappio on parlamentin voitto. No ha sido una victoria, pero tampoco una derrota; y el entrenador vive para luchar un día más. Se ei ole voitto, mutta ei tappiokaan, ja manageri jatkaa ottelua joku toinen päivä.
 • lucro
 • recompensa
 • triunfoComo saben, Moscú describió esta derrota como un «triunfo del sentido común». Venäjän hallitushan luonnehti päätöslauselman hylkäämistä sanoilla "terveen järjen voitto". Este documento legal europeo es un triunfo del Parlamento y del diálogo, y debería animar a todos los Parlamentos. Nyt käsiteltävänämme oleva Euroopan unionin säädös on Euroopan parlamentin ja vuoropuhelun voitto, jonka olisi rohkaistava kaikkia parlamentteja. Son un pequeño premio para los inmigrantes ilegales y un enorme triunfo para las redes de contrabandistas. Tämä on pieni palkinto laittomille maahanmuuttajille ja suuri voitto salakuljetusverkostoille.
 • vencimiento

Sanan voitto määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja