ReseptitViihdeBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan yhdeksäs käännös suomi-espanja

  • novenom
    Aprobación de la gestión 2005: Sexto, séptimo, octavo y noveno Fondos Europeos de Desarrollo (votación) Vastuuvapaus 2005: kuudes, seitsemäs, kahdeksas ja yhdeksäs Euroopan kehitysrahasto (äänestys) Aprobación de la gestión 2009: Octavo, noveno y décimo Fondos Europeos de Desarrollo (FED) ( Vastuuvapaus 2009: kahdeksas, yhdeksäs ja kymmenes Euroopan kehitysrahasto ( Noveno Mandamiento, y este es uno de los temas preferidos del señor Lax: queremos tener cruces de frontera fluidos. Yhdeksäs käsky, joka on Henrik Laxin lempiaihe, on toiveemme rajanylitysten sujuvuudesta.
  • nono
  • novenaf
    Se trata de la novena reducción en este año. Tämä on jo yhdeksäs koronlasku tänä vuonna. Es una lástima de verdad: esa Novena Cumbre es importante. Se on suuri vahinko, sillä tämä yhdeksäs huippukokous on tärkeä. Será la novena vez que lo haga, Comisario Špidla. Arvoisa komission jäsen Špidla, se on yhdeksäs kerta, kun parlamentti tekee sen.

Sanan yhdeksäs määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja