HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan ruoka käännös suomi-hollanti

  • eten
    Als ik wat wil eten moet ik in de rij staan in het rokersgedeelte, of iemand vragen het eten naar mijn kantoor te brengen. Jos siis haluan saada ruokaa, minun täytyy jonottaa tupakointialueella tai jonkun täytyy tuoda ruoka työhuoneeseeni. Ik zou willen besluiten met de woorden: "Eten en drinken houden lichaam en ziel bijeen". Haluaisin päättää sen lauseeseen: ruoka ja juoma yhdistävät ruumiin ja sielun. Als consumenten moeten we erop kunnen vertrouwen dat het voedsel dat we kopen en eten niet schadelijk voor ons is. Kuluttajina meidän täytyy voida luottaa siihen, että ruoka, jota ostamme ja syömme, on meille hyväksi.
  • voedsel
    Dus waar is het voedsel heen en waarom hebben we zo'n kleine voorraad? Minne ruoka sitten on hävinnyt ja miksi tuotantomme on niin pientä? Ik kom uit een land waar voedsel uit gekloonde dieren verboden is. Kotimaassani kloonatuista eläimistä peräisin oleva ruoka on kielletty. Zo'n systeem gaat ervan uit dat genetisch gemodificeerd voedsel de regel is en niet-genetisch gemodificeerd voedsel een uitzondering. Kyseisen järjestelmän lähtökohtana on, että geneettisesti muunnettu ruoka on sääntö ja geneettisesti muunnetuista organismeista vapaa ruoka on poikkeus.
  • logement
  • voer
    Het voer dat de dieren op de boerderijen krijgen, is ook van belang om ervoor te zorgen dat het voedsel dat in onze supermarkten en op onze tafels terechtkomt, ons vertrouwen waard is. Karjalle annettavalla rehulla on myös osansa sen varmistamisessa, että ruoka, joka päätyy marketteihimme ja pöytiimme, ansaitsee luottamuksemme.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja