ViihdeBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan elokuva käännös suomi-italia

  • filmMusica e film su CD e DVD sono oggetto di pirateria. Musiikki- ja elokuva-cd:itä ja -dvd:itä valmistetaan laittomasti. Questo film iperattivo non costituisce assolutamente una prova; non è neanche la verità. Tämä hyperaktiivinen elokuva ei ole mikään todiste; se ei ole edes totuus. Signor Presidente, il film Titanic mi è piaciuto, ma non tanto da continuare a volerne vedere le ripetizioni. Arvoisa puhemies, Titanic on mielestäni hieno elokuva, mutta en pidä siitä, että sen tapahtumat toistuvat aina uudelleen.
  • cinemaLe nostre scuole di cinema devono essere messe in rete. Elokuva-alan oppilaitostemme on verkostoiduttava. Si potrebbe, perché no, immaginare un ERASMUS per le scuole di cinema. Miksipä emme voisi kuvitella Erasmus-vaihtoa myös elokuva-alan oppilaitosten välille? Signor Presidente, il cinema è il figlio prediletto della cultura europea. . Arvoisa puhemies, elokuva on eurooppalaisen kulttuurin lempilapsi.
  • pellicolaCiò detto, il sulla Cecenia che guardiamo da anni non è una pellicola in bianco e nero, con lo sceriffo buono che combatte i cattivi. Näin ollen se Tšetšeniasta kertova elokuva, jota olemme katselleet vuosien ajan, ei ole mustavalkoinen elokuva, jossa hyvä sheriffi mittelee voimiaan rosvojen kanssa.

Sanan elokuva määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Nykyiset elokuvat ovat lähes poikkeuksetta äänielokuvia.
  • Kävimme eilen elokuvissa.
  • Mitä elokuvia täällä on menossa?
  • Kulttuurin harrastajien keskuudessa elokuva on taas suosiossa.
  • Menen kavereiden kanssa elokuviin.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja