ReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan hieno käännös suomi-italia

 • fine
  Fine dimostrazione di efficacia e utilità, questo è! Mikä hieno osoitus tehokkuudesta ja hyödyllisyydestä!
 • alla moda
 • eleganteIl termine "modulazione volontaria” è la definizione elegante di una prassi assai spiacevole, ossia l'appropriazione del denaro degli agricoltori da parte del governo. Vapaaehtoinen mukauttaminen on vain hieno ilmaisu erittäin vastenmieliselle käytännölle, nimittäin hallituksen tekemälle viljelijöiden rahojen anastamiselle.
 • esclusivo
 • fantasticoE' stato un evento fantastico e sono molto lieto di aver avuto l'occasione d'incontrarvi. Tämä on ollut hieno tapahtuma, ja olen iloinen siitä, että sain mahdollisuuden tavata teidät. Si tratta di un progetto fantastico, un ottimo inizio, per cui ringrazio tutti gli onorevoli colleghi che l'hanno sostenuto con il loro voto. Tämä on mahtava hanke ja hieno alku. Haluan kiittää kaikkia kollegoitani, jotka äänestivät sen puolesta. Vorrei sottolineare nuovamente che l'Europa è un luogo fantastico in cui vivere e abbiamo molto da fare per garantire che rimanga tale. Painotan vielä kerran, että Eurooppa on hieno paikka elää ja että meillä on paljon tehtävää varmistaaksemme, että se pysyy sellaisena.
 • magnificoOltre al mercato unico c'è il magnifico accordo di Schengen. Meillä on yhteismarkkinoiden lisäksi hieno Schengenin sopimus. Trovo sia magnifico che rappresentanti delle due sponde dello stretto assistano al dibattito odierno. Mielestäni on hieno asia, että salmen kummallakin puolella sijaitsevat osapuolet ovat seuraamassa tämänpäiväistä keskusteluamme. a nome del gruppo Verts/ALE. -(DE) Signor Presidente, onorevoli colleghi, stiamo partecipando qui a un magnifico consesso. Verts/ALE-ryhmän puolesta. - (DE) Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, meillä on täällä hieno joukko.
 • meravigliosoSi tratta di un meraviglioso successo per i consumatori e per gli agricoltori. Tämä on hieno saavutus kuluttajien ja maanviljelijöiden kannalta. E' un concetto meraviglioso che merita di avere successo. Se on hieno ajatus, joka ansaitsee menestyksen. Abbiamo un meraviglioso salone interno nel quale vengono sempre organizzati soltanto ricevimenti. Meillä on täällä sisällä hieno tila, jossa järjestetään tavallisesti juhlia.
 • splendidoIl Parlamento europeo ha uno splendido motto: uniti nella diversità. Euroopan parlamentilla on hieno tunnuslause: "moninaisuudessaan yhtenäinen". Fortunatamente, la guerra è finita e lo splendido ed orgoglioso popolo etiope può nuovamente decidere del proprio destino. Se on nyt onneksi ohi, ja ylpeä ja hieno Etiopian kansa saa jälleen huolehtia omasta kohtalostaan. E’ indubbiamente splendido che già dall’anno prossimo si possa utilizzare la Carta, ma credo che a volte si adottino decisioni troppo affrettate. On luonnollisesti hieno asia, että meillä on tämä kortti ensi vuonna, mutta mielestäni asioita tehdään joskus aivan liian hätiköidysti.
 • stupendo

Sanan hieno määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja