TietovisatJääkiekon MMVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan hyvä käännös suomi-italia

 • buono
  Ritengo che il concetto sia molto buono. Konsepti on mielestäni oikein hyvä. Forse non ottimo, ma buono sì. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. Ritengo che il risultato possa essere abbastanza buono. Tulos saattaa mielestäni olla varsin hyvä.
 • bravo"Bravo, hai indovinato, von Wogau!" "Hyvä, Von Wogau, sinä arvasit!" Non ci sono riuscito: o non sono un buon deputato, Commissario, o è lei un bravo Commissario. Minä en siinä onnistunut; joko en ole hyvä Euroopan parlamentin jäsen tai te, komission jäsen Vitorino, olette hyvä komission jäsen. Io proverò a spiegarlo al mio nipotino e lui capirà, dato che sta diventando un bravo europeo. Yritän selittää tätä pienelle lapsenlapselleni ja hän ymmärtää, koska hänestä on tulossa hyvä eurooppalainen.
 • bene
  Gli ignominiosi decreti Bene? ne sono un ottimo esempio. Surullisen kuuluisat Bene?in asetukset ovat tästä hyvä esimerkki. Molto bene, così facendo esercitate un vostro diritto. Hyvä on, te käytätte oikeuttanne. Bene, la Lettonia sta facendo tutto questo. Hyvä, Latvia tekee kaiken tämän.
 • abileEgli è molto abile da un punto di vista politico, è un buon amministratore e un buon comunicatore. Hän on poliittisesti lahjakas, hän on hyvä ohjailemaan asioita ja hän on hyvä kommunikoimaan. Lei è un oratore molto abile, Presidente Sarkozy, ma non sono sicuro che lei sia un buon ascoltatore. Olette hyvä puhuja, arvoisa Nicholas Sarkozy, mutta en ole niinkään varma, että olette hyvä kuuntelija.
 • bellaE' una bella notizia e ce ne rallegriamo. Tämä on hyvä asia, ja olemme kiitollisia siitä. E' davvero una bella immagine, un gran bell'esempio! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki! Dopo tutto è una bella prospettiva. Onhan se oikeastaan hyvä tarina kerrottavaksi.
 • bello
  Ma è bello averlo nel club dei centurioni. On kuitenkin hyvä saada hänet satasen kerhoon. Ebbene, quello del 2004 è un testo bello. Bello davvero. Vuonna 2004 laadittu asiakirja on hyvä, todella hyvä, ja se kattaa koko Euroopan unionin. Sarebbe molto bello se fosse così. Olisi erittäin hyvä, jos näin olisi.
 • ben fatto!
 • buonA mio avviso è un buon accordo. Mielestäni tämä on hyvä sopimus. La Spagna ne fornisce un buon esempio. Espanja on siitä hyvä esimerkki. L'energia nucleare è un buon esempio. Ydinenergia on hyvä esimerkki.
 • buonaRitengo che questa sia una buona prassi. Mielestäni tämä on hyvä käytäntö. Penso che sia una buona notizia per tutti quanti. Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen. Ritengo sia una buona relazione. Katson, että tämä on hyvä mietintö.
 • favorevoleIo sarei favorevole a tale ipotesi. Mielestäni olisi hyvä asia, jos näin kuitenkin tapahtuisi. Sono favorevole a questa disposizione, mi sembra ottima. Tämä sopii minulle ja on erittäin hyvä asia. Spero naturalmente che l'esito della votazione odierna sia favorevole. Toivon luonnollisesti, että tämänpäiväisen äänestyksen tulos olisi hyvä.
 • fortunato
 • mangiabile
 • ottimoMa cosa succederebbe se non fosse stato davvero ottimo? Entä jos se ei olisikaan kovin hyvä? Forse non ottimo, ma buono sì. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. Il divieto di fumo nei pub è un ottimo esempio. Tupakointikielto pubeissa on hyvä esimerkki.
 • salutareSarebbe una discussione salutare anche per altri settori d'esportazione. Keskusteluja olisi hyvä käydä muidenkin viejämaiden kanssa. L'aggiornamento della Convenzione di Bruxelles è salutare. . (SV) Brysselin yleissopimuksen nykyaikaistaminen on hyvä asia. Questo non è un modo economico di gestire i rifiuti nel lungo periodo, né è un metodo salutare per l’ambiente e la sanità pubblica. Tämä ei ole taloudellinen tapa käsitellä jätettä pitkällä aikavälillä, eikä se ole hyvä asia ympäristön tai kansanterveydenkään kannalta.

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja