ViihdeTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan hyvä käännös suomi-italia

 • buonom
  Forse non ottimo, ma buono sì. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. Ritengo che il concetto sia molto buono. Konsepti on mielestäni oikein hyvä. Ritengo che il risultato possa essere abbastanza buono. Tulos saattaa mielestäni olla varsin hyvä.
 • bravom
  "Bravo, hai indovinato, von Wogau!" "Hyvä, Von Wogau, sinä arvasit!" Non ci sono riuscito: o non sono un buon deputato, Commissario, o è lei un bravo Commissario. Minä en siinä onnistunut; joko en ole hyvä Euroopan parlamentin jäsen tai te, komission jäsen Vitorino, olette hyvä komission jäsen. Signor Presidente, un "bravo!" al nostro Parlamento che ha approvato questa direttiva che obbliga le aziende che pagano in ritardo i loro debiti, a pagare un interesse del 7 per cento. Arvoisa puhemies, haluan esittää hyvä-huudon parlamentille, koska se hyväksyi tämän direktiivin, joka velvoittaa velkansa myöhässä maksavat yritykset maksamaan 7 prosentin korkoa.
 • benem
  Gli ignominiosi decreti Bene? ne sono un ottimo esempio. Surullisen kuuluisat Bene?in asetukset ovat tästä hyvä esimerkki. Farà bene a voi, farà bene a noi, farà bene a tutti! Se on hyvä teille, se on hyvä meille, se on hyvä kaikille! Non è detto che quello che va bene per gli Stati Uniti debba andar bene anche per tutti gli altri. Kyse ei ole siitä, että mikä on hyvä Yhdysvaltojen kannalta, on hyvä meille muillekin.
 • abile
  Egli è molto abile da un punto di vista politico, è un buon amministratore e un buon comunicatore. Hän on poliittisesti lahjakas, hän on hyvä ohjailemaan asioita ja hän on hyvä kommunikoimaan. Lei è un oratore molto abile, Presidente Sarkozy, ma non sono sicuro che lei sia un buon ascoltatore. Olette hyvä puhuja, arvoisa Nicholas Sarkozy, mutta en ole niinkään varma, että olette hyvä kuuntelija.
 • bellaf
  E' davvero una bella immagine, un gran bell'esempio! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki! E' una bella notizia e ce ne rallegriamo. Tämä on hyvä asia, ja olemme kiitollisia siitä. Dopo tutto è una bella prospettiva. Onhan se oikeastaan hyvä tarina kerrottavaksi.
 • bellom
  Ebbene, quello del 2004 è un testo bello. Bello davvero. Vuonna 2004 laadittu asiakirja on hyvä, todella hyvä, ja se kattaa koko Euroopan unionin. Ma è bello averlo nel club dei centurioni. On kuitenkin hyvä saada hänet satasen kerhoon. Sarebbe molto bello se fosse così. Olisi erittäin hyvä, jos näin olisi.
 • ben fatto!
 • buon
  Egli è molto abile da un punto di vista politico, è un buon amministratore e un buon comunicatore. Hän on poliittisesti lahjakas, hän on hyvä ohjailemaan asioita ja hän on hyvä kommunikoimaan. In questo caso, abbiamo un buon partenariato e un buon sostegno. Meillä on hyvä yhteistyökumppanuus, ja toimintaamme tuetaan. Penso che sia una buona soluzione e un buon compromesso. Minusta tämä on hyvä ratkaisu ja hyvä kompromissi.
 • buonaf
  Una buona qualità dell'ambiente e una buona salute sono strettamente collegate. Hyvä ympäristön laatu ja hyvä terveys kulkevat käsi kädessä. E' stata una buona decisione per l'Irlanda; è una buona decisione per l'Europa. Tämä oli hyvä päätös Irlannille, se on hyvä päätös Euroopalle. Una buona alimentazione è fondamentale e contribuisce a mantenere in buona salute. Hyvä ravinto on oleellisen tärkeää ja edistää hyvää terveyttä.
 • favorevole
  Io sarei favorevole a tale ipotesi. Mielestäni olisi hyvä asia, jos näin kuitenkin tapahtuisi. Sono favorevole a questa disposizione, mi sembra ottima. Tämä sopii minulle ja on erittäin hyvä asia. Spero naturalmente che l'esito della votazione odierna sia favorevole. Toivon luonnollisesti, että tämänpäiväisen äänestyksen tulos olisi hyvä.
 • fortunatom
 • mangiabile
 • ottimom
  Forse non ottimo, ma buono sì. En sanoisi, että todella hyvä, mutta hyvä. Ma cosa succederebbe se non fosse stato davvero ottimo? Entä jos se ei olisikaan kovin hyvä? Il divieto di fumo nei pub è un ottimo esempio. Tupakointikielto pubeissa on hyvä esimerkki.
 • salutare
  Sarebbe una discussione salutare anche per altri settori d'esportazione. Keskusteluja olisi hyvä käydä muidenkin viejämaiden kanssa. L'aggiornamento della Convenzione di Bruxelles è salutare. . (SV) Brysselin yleissopimuksen nykyaikaistaminen on hyvä asia. Quest'incidente è stato un monito salutare: ci ha ricordato la nostra stretta interdipendenza reciproca, derivante dalle reti elettriche, e insieme la nostra vulnerabilità. Katkos on hyvä muistutus siitä, miten tiukasti me olemme kytköksissä toisiimme sähköverkon kautta ja siitä, kuinka haavoittuvia me samalla olemme.

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja