VaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptit

Sanan kuolema käännös suomi-italia

 • morteLa morte, purtroppo, è definitiva. Kuolema on valitettavasti lopullista. La morte non può mai essere considerata un atto di giustizia. Kuolema ei voi koskaan olla oikeudenmukainen teko. La morte di Orlando Zapata non è un incidente isolato. Zapatan kuolema ei ole yksittäistapaus.
 • dipartita
 • decessoCircostanze come la separazione, il decesso o l'invalidità del coniuge possono chiaramente porre una fine inaspettata a questo riconoscimento e segnare l'inizio di una situazione molto critica. Avioero, kuolema tai aviopuolison invaliditeetti voivat aiheuttaa odottamattoman käänteen asiassa ja voivat merkitä monien vaikeuksien alkamista. Lo scarso stato di salute o il decesso degli adulti in età in cui potrebbero essere ancora attivi può indurre in povertà le generazioni più giovani o anziane delle loro famiglie. Aikuisten heikko terveys tai kuolema iässä, jolloin he voisivat olla vielä työelämässä, voi johtaa heidän perheidensä nuoremmat ja vanhemmat sukupolvet köyhyyteen.
 • dipartenza
 • l'arcano senza nome
 • la morte
  La morte, purtroppo, è definitiva. Kuolema on valitettavasti lopullista. La morte non può mai essere considerata un atto di giustizia. Kuolema ei voi koskaan olla oikeudenmukainen teko. La morte di Orlando Zapata non è un incidente isolato. Zapatan kuolema ei ole yksittäistapaus.
 • morireLa gente continua ad essere affamata e a morire. Nälkä ja kuolema ovat edelleen siellä. La gente continuerà a soffrire e a morire mentre noi discuteremo all'infinito. Ihmisten kärsimykset ja kuolema jatkuvat meidän vatvoessamme asiaa loputtomiin. Rieccoci al punto di partenza: si continuerà a morire in base alla geografia. Olemme palanneet lähtöruutuun: pääsääntönä on maantietoon perustuva kuolema.
 • trapasso

Sanan kuolema määritelmät

Esimerkit

 • Syntymästä alkavassa ihmisen elämänkierrossa kuolema on elämän välitön jatke.
 • Eräissä uskonnoissa kuolema on alku.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja