BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan loistava käännös suomi-italia

 • brillantem
  Il risultato non è certo brillante. Tulos ei todellakaan ole loistava. Anche il suo intervento a Tolosa a questo proposito è stato brillante. Hänen tästä aiheesta Toulousessa pitämä puheensa oli myös loistava. Una strategia davvero brillante, quella degli americani! Amerikkalaisten strategia on kerta kaikkiaan loistava.
 • eccellente
  L'iniziativa potrebbe rappresentare un eccellente progetto pilota. Uskon, että se olisi loistava koeprojekti. Questo è un esempio eccellente di cooperazione. Tämä on loistava esimerkki yhteistyöstä. Si tratta di un'eccellente possibilità per far sentire la propria voce. Kyseessä on siis loistava mahdollisuus tulla kuulluksi.
 • fantasticom
  Il settore dell' agricoltura costituisce un esempio fantastico. Maataloussektori on loistava esimerkki. E’ un ritmo fantastico, quindi cerchiamo di mantenerlo. Tämä loistava vauhti on säilytettävä. Ritengo sarebbe fantastico potessimo ottenerlo. Se olisi mielestäni loistava saavutus.
 • meravigliosom
  Dobbiamo riconoscere questo meraviglioso risultato. Meidän on tunnustettava tämä loistava saavutus. Inoltre ora disponiamo di un meraviglioso periodo di tempo da sfruttare per risolvere la questione di Cipro. Lisäksi meillä on nyt loistava mahdollisuus, jota on hyödynnettävä Kyproksen kysymyksen ratkaisemiseksi. Proprio perché i governi lavorano bene insieme, le loro voci daranno vita ad un meraviglioso coro. Nimenomaan sen takia, että kansalliset hallitukset tekevät yhdessä hyvää työtä, niiden äänistä muodostuu loistava kuoro.
 • splendidom
  Ridurre gli oneri fiscali e la burocrazia è uno splendido inizio. Verojen alentaminen ja byrokratian vähentäminen olisivat loistava aloitus. Misure di tal genere costituiscono, a mio avviso, uno splendido esempio per gli altri. Tämänkaltaiset toimet ovat nähdäkseni loistava esimerkki muille. Signor Presidente, essere stati testimoni di quella vittoria della libertà e di quel momento di liberazione è un ricordo splendido. Arvoisa puhemies, se, että on saanut kokea tämän vapauden ja vapautumisen voiton, on loistava perintö.
 • abbagliante
 • eccezionale
  È un eccezionale resoconto della vita e delle opere di Averroè. Se on loistava esittely Averroesin elämästä ja työstä. Credo che il piano di DSM sia in realtà un'idea eccezionale per favorire un azionariato responsabile. Mielestäni DSM:n suunnitelma on itse asiassa loistava idea osakkeenomistajien vastuullisuuden edistämiseksi. Se potessi scegliere, denominerei questo pacchetto Ayral, in omaggio al suo lavoro, dal momento che è stato un eccezionale funzionario pubblico europeo, del genere di cui abbiamo bisogno. Jos voisin valita, kutsuisin tätä pakettia Ayral-paketiksi hänen tekemänsä työn kunniaksi, koska hän oli juuri sellainen loistava eurooppalainen virkamies, joita me tarvitsemme.
 • enorme
  Vorrei concludere dicendo che a Copenaghen avremo un'occasione enorme e che dovremmo coglierla. Haluan päättää puheeni sanomalla seuraavan asian: meillä on loistava mahdollisuus Kööpenhaminassa ja meidän on hyödynnettävä se. La Cina ha un enorme potenziale di crescita in questo mercato e gli operatori europei hanno a disposizione una grande opportunità come leader mondiali alla ricerca di nuovi mercati. Kiinassa on suuret kasvumahdollisuudet näillä markkinoilla, ja eurooppalaisilla operaattoreilla on loistava mahdollisuus johtavina maailmassa etsiä uusia markkinoita.
 • luccicantem
 • lucente
 • magnificom
  Il Parlamento ha un magnifico Presidente. Parlamentilla on loistava puhemies. Reputo sinceramente che sia un esimio parlamentare e un magnifico giurista. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että hän on loistava parlamentaarikko ja suurenmoinen asianajaja. Hanno fornito un magnifico esempio di impegno, disponibilità e volontà di giungere a un accordo. Esittelijöiden työskentely on ollut loistava esimerkki antaumuksellisuudesta, kompromissivalmiudesta ja halusta päästä sopimukseen.
 • ottimom
  Lei rilascia la sua dichiarazione, Presidente Barroso - ottimo! Annatte lausuntonne puheenjohtaja Barroso, ja se on loistava. Abbiamo davanti a noi un ottimo esempio per l'intera Assemblea. Tämä on loistava esimerkki muille parlamentin jäsenille. La Convenzione dell’Aia del 1996 è un ottimo strumento legislativo. Vuoden 1996 Haagin yleissopimus on loistava lainsäädäntöväline.
 • sgargiante
 • splendente
 • straordinariom
  Sarebbe un primo passo straordinario sulla via dell' azione. Se olisi loistava ensimmäinen askel toimintaa kohti kulkevalla tiellä. Questo è uno straordinario esempio di come il Parlamento europeo possa rafforzare i diritti dell'uomo. Tämä on loistava esimerkki siitä, miten Euroopan parlamentti voi vahvistaa ihmisoikeuksia. Alla fine, il successo della missione Galileo nel sistema di Giove è stato straordinario. Loppujen lopuksi tehtävä, jonka Galileo suoritti Jupiterin järjestelmässä, oli loistava.
 • stupendom
 • superlativom

Sanan loistava määritelmät

Esimerkit

 • Lopulta tulos oli loistava.
 • Loistavat kiiltomadot ovat koiraita.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja