ViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan nopea käännös suomi-italia

 • rapido
  Sarà un processo molto rapido. Prosessista tulee erittäin nopea. Devo dirvi che non si tratta di un processo rapido. Minun on sanottava, että tämä ei ole nopea prosessi. "Rapido” non è certo la parola adatta. "Nopea" ei todellakaan ole oikea sana.
 • veloce
  E' vero che chi è veloce a condannare ama condannare. On totta, että se, joka on nopea tuomitsemaan, pitää tuomitsemisesta. Come ci insegna l'esperienza internazionale, non è certo un compito facile e veloce. Kansainvälisen kokemuksen perusteella voidaan päätellä, että tämä ei ole helppo eikä nopea tehtävä. La rete SOLVIT è stata creata per garantire un veloce risarcimento senza dover ricorrere al procedimento giudiziario. SOLVIT-verkosto luotiin takaamaan epäkohtien nopea ratkaisu ilman oikeuskäsittelyyn turvautumista.
 • pronto
  Quindi, c'è bisogno non solo di una diagnosi precoce ma anche di un pronto inizio del trattamento. Tärkeää on näin ollen varhainen toteaminen mutta myös nopea hoitoon pääsy. Ovviamente, desideriamo che la missione di pronto intervento venga dispiegata concretamente. Tietysti haluaisimme kaikki nähdä, että nopea interventioryhmä lähetään käytännössä paikalle.
 • svelto
 • agileDefinirei l' agenzia, così come si profila, con quattro aggettivi: agile, efficace, trasparente e autonoma. Minä määrittelisin viraston, sellaisena kun se esitetään, neljällä adjektiivilla: nopea, tehokas, avoin ja itsenäinen.
 • celereIl sistema di segnalazione celere per alimenti e mangimi è lo strumento predisposto per diffondere tutte le informazioni pertinenti tra gli Stati membri e la Commissione, nonché ai paesi terzi. Elintarvikkeita ja rehuja koskeva nopea tietojenvaihtojärjestelmä on väline, jonka kautta kaikki olennainen tieto kulkee jäsenvaltioiden ja komission sekä kolmansien maiden välillä.
 • disponibile
 • rapidaLa procedura è stata molto rapida ed efficace. Menettely oli erittäin nopea ja tehokas. Ora la fase di registrazione è rapida e chiara. Rekisteröintivaihe on nyt nopea ja selkeä. L' allerta rapida esiste per gli alimenti ma non per i mangimi. Elintarvikkeille on olemassa nopea hälytysjärjestelmä mutta ei rehulle.
 • spedito

Sanan nopea määritelmät

 • sellainen, jolla on suuri nopeus
 • lyhyessä ajassa tapahtuva

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja