VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitReseptitViihde

Sanan osanotto käännös suomi-italia

  • compassione
  • condoglianzeQuesta risoluzione esprime profonda preoccupazione per i tragici e violenti scontri recentemente scoppiati nel Kirghizistan meridionale e porge le condoglianze alle famiglie delle vittime. Tässä päätöslauselmassa ilmaistaan syvä huoli Etelä-Kirgisiassa puhjenneista traagisista ja väkivaltaisista yhteenotoista sekä ilmaistaan osanotto kaikkien uhrien omaisille.
  • conforto
  • partecipazioneSpesso questo Emiciclo è pieno, anche se la partecipazione è più massiccia nelle riunioni di commissione. Parlamentin istuntosali on yleensä täynnä, vaikka valiokuntien kokouksissa osanotto on vieläkin suurempaa. Secondo: una partecipazione equilibrata, non soltanto di giovani privilegiati o giovani che non hanno alcuna possibilità. Toiseksi: tasapuolinen osanotto, ei vain eliittiä tai vain vähäosaisia nuoria varten. La partecipazione attiva nonché il dialogo tra cittadini ed autorità locali e regionali consentiranno di attivare e stimolare la vita economica, sociale e culturale delle regioni. Aktiivinen osanotto ja kansalaisten ja paikallisten sekä alueellisten viranomaisten välinen keskustelu edistävät ja virkistävät alueiden talous- ja yhteiskuntaelämää sekä kulttuuria.
  • presenzaMi dispiace soltanto che la presenza sia esigua ma in ogni modo molto qualificata. Olen pahoillani ainoastaan siitä, että osanotto on niin vähäistä, mutta se on siitä huolimatta erittäin asiantuntevaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja