TietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan parempi käännös suomi-italia

  • meglioLe nostre democrazie non sono meglio. Oma demokratiamme ei ole sen parempi. Prevenire è meglio che curare. Ennaltaehkäisy on hoitoa parempi vaihtoehto. Meglio tardi che mai, comunque. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan.
  • miglioreLa migliore prassi è un'idea migliore. Parhaat käytännöt ovat parempi ajatus. Dobbiamo trovare una soluzione migliore. Meidän on löydettävä jokin parempi ratkaisu. Questa Commissione è di migliore qualità. Tämä komissio on laadullisesti parempi.
  • sovraordinato
  • superioreÈ superiore ad altri modelli, ma inadeguato. Se on parempi kuin muut mallit, mutta siinä on puutteensa. Esse associano una qualità superiore a una quantità maggiore. Niissä yhdistyy parempi laatu ja suuremmat liikennemäärät. I risultati degli studi attribuiscono infatti una qualità superiore al sangue donato volontariamente e gratuitamente. Tutkimustulosten mukaan vapaaehtoisen ja maksuttoman luovutuksen kautta saadun veren laatu on itse asiassa parempi.

Synonyymit

Esimerkit

  • Tämä on hyvääkin parempi, vaikkei taida olla paras.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja