HoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan raha käännös suomi-italia

 • denaroOvviamente il denaro non è tutto. Raha ei tietenkään ratkaise kaikkea. Non è denaro della Commissione, non è denaro degli eurodeputati. Se ei ole komission rahaa; se ei ole Euroopan parlamentin jäsenten rahaa. Il più grande regalo che possiamo fare non è il denaro. Paras lahja, minkä voimme antaa, ei ole raha.
 • benestante
 • bottino
 • danaroDobbiamo però riconoscere che nei Balcani il danaro e le belle parole non portano a nessun risultato. Meidän on ymmärrettävä, että Balkanin tilanteessa raha ja kauniit sanat eivät juurikaan auta. Quindi adesso è bellissimo e straordinario plaudere a questo risveglio da parte dei cittadini tunisini, pur chiedendomi come mai è stato concesso tutto questo danaro. Siksi nyt on ihmeellistä ja hämmästyttävää hurrata Tunisian kansan heräämiselle, vaikka ihmettelen miten ihmeessä kaikki raha on yleensä myönnetty sille. Queste misure richiedono un grande coraggio e una grande volontà politica, perché nell'economia sommersa ci sono molti interessi consolidati e circola una grande quantità di danaro. Toimenpiteet edellyttävät paljon rohkeutta ja poliittista tahtoa, sillä kyseessä ovat monien edut ja harmaassa taloudessa pyörivät suuret rahamäärät.
 • liquido
 • malloppo
 • maltolto
 • monetaAbbiamo aperto solo un po' di più la porta alla moneta elettronica. Olemme raottaneet ovea sähköisen rahan käytölle vain vähän avoimemmaksi. Poi ci sono misure energiche, moneta, esercito e polizia. Vallan välineitä tulee käyttöön, raha, sotilaat ja poliisi. Ovviamente, gli Stati Uniti d'America stanno stampando moneta. On ilmeistä, että Yhdysvallat painaa uutta rahaa.
 • palanca
 • ricchezzaQuesto trascurabile aumento di ricchezza è stato ottenuto a spese dei paesi della zona euro che non sono stati in grado di attuare una politica monetaria e finanziaria autonoma. Tästä vaurauden mitättömästä kasvusta on maksettu se hinta, etteivät euroalueen maat ole voineet harjoittaa itsenäistä raha- ja finanssipolitiikkaa. Più pace, più democrazia, più ricchezza, la libera circolazione dei lavoratori e delle merci e una moneta unica ora adottata da 13 paesi: si tratta di un'eredità inestimabile. Rauhan, demokratian ja vaurauden lisääminen, työntekijöiden ja tavaroiden vapaa liikkuvuus sekä 13 maan käyttöönottama yhteinen raha ovat korvaamattoman arvokas perintö.
 • riccoIl ricco e il potente rubano i soldi dalla gente comune per rendere più confortevole la propria vita. Rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset varastavat rahaa tavallisilta ihmisiltä tehdäkseen omasta elämästään entistä mukavamman. In seno alla commissione per i problemi economici e monetari e la politica industriale abbiamo votato trenta emendamenti ed abbiamo sicuramente dato un contributo ricco in quantità. Talous- ja raha-asioita sekä teollisuuspolitiikkaa käsittelevässä valiokunnassa olemme äänestäneet kolmestakymmenestä tarkistuksesta ja olemme varmasti antaneet määrässä mitattuna suuren panoksen.
 • soldiNon dobbiamo sprecare altri soldi. Emme saa heittää hyvää rahaa hukkaan. Dove sono finiti tutti questi soldi? Minne kaikki tämä raha on mennyt? Non abbiamo soldi da regalare. Meillä ei ole rahaa lahjoitettavaksi.
 • sverza
 • valutaLa Germania, a quanto pare, è un paese dalla valuta forte e dal potere debole. Saksa näyttää olevan valtio, jolla on voimakas rahayksikkö ja pehmeä voima.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja