BlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan samanlainen käännös suomi-italia

  • simileLa situazione in Polonia è simile. Puolassa tilanne on samanlainen. La situazione è simile per ciò che riguarda Internet. Tilanne on samanlainen internetin osalta. Era già stata presa una decisione simile per Vojislav Seselj. Serbian radikaalipuolueen puheenjohtaja Vojislav Seseljin tilanteesta tehtiin samanlainen päätös.
  • equivalenteLa politica agricola comune dell'UE deve garantire che i suoi strumenti abbiano un effetto equivalente e che vi sia pari accesso al bilancio UE e ai bilanci nazionali degli Stati membri. EU:n yhteisellä maatalouspolitiikalla on taattava, että sen välineillä on samanlainen vaikutus ja että EU:n talousarviota ja jäsenvaltioiden talousarvioita voidaan käyttää tasapuolisesti.
  • omogeneo
  • pariAbbiamo votato per lei sapendo che il suo impegno a favore dell’Unione europea è pari al nostro. Äänestimme teitä tietäen, että sitoumuksenne Euroopan unioniin on samanlainen kuin meidän. Perché tollerare un qualunque errore - nuovo termine per riferirsi alle irregolarità - quando la complessità finanziaria dell'Unione europea è pari a quella di una banca di medie dimensioni? Miksi mitään virheitä - joka on uusi nimitys sääntöjenvastaisuudelle - suvaitaan, kun Euroopan unionin rahoituksellinen monimutkaisuus on samanlainen kuin keskisuurella pankilla? Questo significa che la popolazione di quel luogo, al pari di quello che in passato si è visto a Sarajevo, avrà ogni giorno il timore di essere nuovamente attaccata. Tämän vuoksi paikallinen väestö joutuu odottamaan joka päivä pelon vallassa, milloin heidän kimppuunsa jälleen hyökätään. Tilanne on samanlainen kuin Sarajevossa aiemmin.
  • rassomigliante
  • somigliante
  • stessoSignor Presidente, lo scenario è lo stesso. Arvoisa puhemies, kyseessä on samanlainen tapaus. Non è ancora stato escluso lo stesso genere di pericolo nel caso della Polonia. Samanlainen vaara ei ole poissuljettu Puolan tapauksessa. Stiamo per riassistere allo stesso aumento dei prezzi del 2007-2008? Onko tapahtumassa samanlainen hintojen nousu kuin vuosina 2007-2008?
  • ugualeIl giorno successivo non sarà uguale a quello precedente. Seuraava päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Ora assistiamo a una campagna allarmistica uguale a quella che abbiamo visto un anno fa. Nyt on meneillään samanlainen pelottelukampanja, jonka koimme vuosi sitten. L’odierna proposta di direttiva è sostanzialmente uguale alla precedente. Tänään esillä oleva direktiiviehdotus on pohjimmiltaan samanlainen kuin edellinen ehdotus.

Sanan samanlainen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja