TietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan tapahtua käännös suomi-italia

  • accadereSarebbe potuto accadere anche a noi. Se olisi voinut tapahtua myös meillä. Un fatto simile non deve mai più accadere. Sellaista ei saa tapahtua enää koskaan. Come è potuto accadere tutto ciò? Miten tämä kaikki on voinut tapahtua?
  • avere luogoSignor Presidente, l'episodio avvenuto in Egitto avrebbe potuto avere luogo in qualsiasi altro Stato. laatija. - (FR) Arvoisa puhemies, Egyptissä tapahtunut välikohtaus olisi epäilemättä voinut tapahtua muuallakin. La Romania infatti ha ancora molto da fare prima che possa effettivamente avere luogo l’adesione prevista per il 2007. Romanialla on tärkeitä tehtäviä hoidettavanaan ennen kuin vuodeksi 2007 kaavailtu liittyminen voi tapahtua. Adesso le fughe di sostanze prioritarie possono avere luogo, ammesso che raggiungano la direttiva quadro sulle acque. Prioriteettiaineiden katoamista voi tapahtua, jos se on vesipolitiikan puitedirektiivin mukaista.
  • occorrere
  • succedereQuesto non può e non deve succedere. Näin ei voi tapahtua; tämän ei saa antaa tapahtua. In otto anni possono succedere tante cose. Kahdeksassa vuodessa voi tapahtua paljon. Cose del genere non dovrebbero succedere in Europa. Tätä ei saisi tapahtua Euroopassa.
  • verificarsiSimili episodi non dovrebbero verificarsi. Tällaista ei pitäisi tapahtua. Perché dovrebbe verificarsi una situazione del genere? Miksi ihmeessä näin pitäisi tapahtua? Sono accadute cose che non avrebbero dovuto verificarsi. Siellä tapahtui asioita, joita ei olisi pitänyt tapahtua.

Sanan tapahtua määritelmät

Esimerkit

  • Suomessa voi tapahtua mitä vaan koska vaan.
  • Jos se voi tapahtua, niin se myös tapahtuu.
  • Miksi näin saa tapahtua?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja