ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan vaan käännös suomi-italia

  • maO forse non è un valore europeo, ma soltanto ungherese? Ehkei se ole eurooppalainen vaan ainoastaan unkarilainen? Non 162 miliardi, ma un miliardo. Ei 162:ta miljardia vaan yhden miljardin. Ma la politica non funziona in questo modo. Politiikka vaan ei ole sellaista.
  • al contrarioNon è una questione di commenti xenofobici, al contrario. Tässä ei ole kyse muukalaisvihamielisistä huomautuksista vaan aivan päinvastoin. Non credo sia la rotta da seguire; al contrario. Tämä ei ole mielestäni oikea vaan täysin väärä suunta. Al contrario! Essi hanno detto piuttosto: sviluppate qualcosa, indicateci una meta! Vaan aivan päinvastoin! Ne ovat sanoneet, kehittäkää jotakin, näyttäkää meille mallia!
  • peròDi che tipo di lavori si tratta, però? Vaan millaisia työpaikkoja ne ovat? Noi, però, non vogliamo correttezza. Vogliamo equità. Me emme kuitenkaan halua oikeudenmukaisuutta, vaan yhdenvertaisuutta.
  • tuttaviaQuesto, tuttavia, è uno spreco, non una frode. Tämä ei kuitenkaan ole petosta, vaan tuhlaavaisuutta. Il problema, tuttavia, è come si pesca, non chi lo fa. Ongelma ei kuitenkaan ole se, miten kalastetaan, vaan se, kuka kalastaa. Tuttavia, non possiamo tergiversare oltre, occorre decidere. Emme kuitenkaan voi jahkailla enempää, vaan meidän on tehtävä päätös asiassa.

Sanan vaan määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Matkanteko ei silti nopeutunut vaan päinvastoin hidastui.
  • Sovintoon ei päästy, vaan tilanne kärjistyi entisestään.
  • En minä vaan hän.
  • Mene käväisemään siellä, vaan älä jää sinne kovin pitkäksi aikaa.
  • Me käveltiin vaan vähän matkaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja