ViihdeVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan ystävä käännös suomi-italia

  • amicom
    Israele è un amico che ha imboccato una strada sbagliata. Israel on väärille raiteille ajautunut ystävä. Due parole: "amico" e 'scomodo?; consentitemi innanzitutto di presentarmi come amico scomodo di Israele. Siinä on kaksi sanaa: suorapuheinen ja ystävä, joten saanen ensiksi olla Israelin suorapuheinen ystävä. Non è un amico delle autorità cinesi. Hän ei ole Kiinan viranomaisten ystävä.
  • amicaf
    – Signor Presidente, noi vogliamo un’Europa amica degli Stati Uniti d’America. – Arvoisa puhemies, haluamme Euroopan olevan Yhdysvaltojen ystävä. L'Unione europea, come entità politica, è amica e sarà sempre amica del popolo mussulmano. Euroopan unioni poliittisena kokonaisuutena on muslimien ystävä ja tulee sitä aina olemaan. Dovrebbe essere invece partner e amica sulla base di relazioni transatlantiche rinsaldate. Sen pitäisi olla kumppani ja ystävä, ja meidän pitäisi rakentaa tiiviimpiä transatlanttisia suhteita.
  • conoscentem
  • fidanzataf
  • fidanzatom

Sanan ystävä määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja