BlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiTietovisat

Sanan hyväksyminen käännös suomi-portugali

 • aprovaçãof
  Aprovação da acta da sessão anterior Edellisen istunnon pöytäkirjan hyväksyminen Aprovação da acta da sessão anterior Edellisen istunnon pöytäkirjan hyväksyminen Aprovação de modificações ao Tratado (debate) Perussopimukseen tehtävien muutosten hyväksyminen (keskustelu)
 • aceitaçãof
  Trata-se de uma proposta, pelo que a sua aceitação é voluntária. Tämä on vain tarjous, jonka hyväksyminen on vapaaehtoista. O último passo é a aceitação da alteração ao Acordo TRIPS. Viimeinen vaihe on TRIPS-muutoksen hyväksyminen. A ignorância ou a aceitação tácita das campanhas contra os Mari impera. Vallalla on joko tietämättömyys tai marien vastaisen kampanjan hiljainen hyväksyminen.
 • admissãof
  Algumas pessoas manifestaram reservas relativamente à admissão na UE de um país muçulmano tão grande como a Turquia. Jotkut ovat ilmoittaneet, että heitä arveluttaa niin suuren muslimimaan hyväksyminen EU:n jäseneksi. No entanto, a rápida admissão da Croácia, que está agora ao seu alcance, não deve, em minha opinião, dar lugar à adesão automática de outros Estados. Kuitenkin Kroatian hyväksyminen nopeasti, joka on nyt sen käden ulottuvilla, ei saisi mielestäni johtaa siihen, että mikä tahansa muu valtio voi liittyä automaattisesti. Politicamente, o avanço em direcção à democracia tem sido muito real, tal como demonstra a admissão deste país no Conselho da Europa. Politiikan alalla demokratian kehitys on ollut hyvin todellista, kuten Ukrainan hyväksyminen Euroopan neuvostoon on osoittanut.
 • reconhecimentom
  No entanto, este processo de adesão passa pelo reconhecimento de alguns factos históricos. Jäsenyyden edellytys on kuitenkin oman menneisyyden hyväksyminen. O princípio do reconhecimento mútuo, a pedra angular da cooperação judiciária, está muito longe de ter sido concretizado de forma satisfatória. Yhteisen tunnustamisen periaatteen hyväksyminen, joka on yhteistyön perusta, on erittäin kaukana tyydyttävästä tasosta. A Comissão está convicta que a adopção deste Regulamento significa um reconhecimento substancial do sector apícola e contribuirá para um desenvolvimento positivo deste. Komissio on vakuuttunut siitä, että tämän asetuksen hyväksyminen on kuitenkin tärkeä osoitus alan arvostuksesta ja tulee vaikuttamaan myönteisesti alan kehitykseen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja