VaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan merkityksetön käännös suomi-portugali

 • insignificantem
  A Ucrânia não é insignificante, tem 42 milhões de habitantes. Ukraina ei ole merkityksetön, siellä asuu 42 miljoonaa ihmistä. Além disso, esse produto tem um valor de mercado insignificante. Varsinkin kun tuotteella on merkityksetön markkina-arvo. Isso não é, certamente, insignificante do ponto de vista eleitoral. Tämä ei ole varmastikaan merkityksetön seikka vaaleja ajatellen.
 • fútil
 • inane
 • irrelevantem
  Dado este extenso apoio, seria irrelevante um referendo no meu país. Kun otetaan huomioon tämä laaja tuki, kansanäänestys olisi maassani merkityksetön. A directiva é irrelevante para todas as centrais nucleares existentes na União Europeia. Direktiivi on merkityksetön kaikille nykyisille ydinvoimaloille Euroopan unionissa. A questão do nível salarial é quase irrelevante quando se trata de conhecimento e de investigação e desenvolvimento. Palkkataso on lähes merkityksetön, kun puhumme osaamisesta sekä tutkimuksesta ja kehityksestä.
 • negligenciável
  O número de aplicações é extremamente reduzido e o prejuízo para o ambiente negligenciável. Sovellutusten määrä on äärimmäisen pieni ja ympäristövahinko merkityksetön. Não se trata, enfim, de algo secundário, mas de um problema bastante importante que preocupa um número nada negligenciável de habitantes da União Europeia. Kyseessä ei siis ole merkityksetön, vaan aivan tärkeä asia, joka koskee kohtalaista joukkoa Euroopan unionin asukkaista.
 • sem sentido
  Se não se conseguir que assim seja, a solidariedade europeia não passará de uma frase sem sentido, e afirmo isto convictamente no país dos Três Mosqueteiros. Jos näin ei toimita, eurooppalainen solidaarisuus on ainoastaan merkityksetön lause. Haluan todeta tämän selvästi täällä kolmen muskettisoturin kotimaassa.
 • vãom
 • vaziom
  Sem implementação, o processo permanece vazio. Ilman täytäntöönpanoa prosessi on merkityksetön.

Sanan merkityksetön määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja