HoroskooppiVaihtoautotNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogit

Sanan olemassaolo käännös suomi-portugali

  • existênciaf
    Ora, a existência de cartéis e a prova dessa existência são duas coisas diferentes. Kartellien olemassaolo ja niiden olemassaolon todistaminen ovat kaksi eri asiaa. A própria existência do milho é exemplo disso. Jo pelkkä maissin olemassaolo on esimerkki tästä. O verdadeiro problema é a existência de armas nucleares em geral. Todellinen ongelma on ydinaseiden olemassaolo ylipäänsä.
  • atom
  • realidadef
    Quer estejamos ou não de acordo com o reforço do papel da energia nuclear, a sua existência é uma realidade actual. Riippumatta siitä, päätämmekö vahvistaa ydinenergian asemaa vai emme, sen olemassaolo on osa tämän päivän todellisuutta. Neste caso específico do monopólio alemão do álcool há algumas atenuantes que permitem que este ainda seja uma realidade. Saksan alkoholimonopolia koskevassa erityistapauksessa on tiettyjä lieventäviä asianhaaroja, joiden vuoksi sen olemassaolo on yhä mahdollinen. Temos de reconhecer a importância da realidade regional, que não é pertinente apenas em termos de governância.Meidän on myönnettävä, että alueiden olemassaolo on tärkeää ja ettei sillä ole merkitystä ainoastaan hallinnon kannalta.
  • vidaf
    Cheguei à conclusão de que a existência desta Carta não melhorará substancialmente a nossa vida. Olen tullut siihen lopputulokseen, että perusoikeuskirjan olemassaolo ei juurikaan rikastuta elämäämme. Daqui resulta tudo o resto e a sua própria existência é posta em dúvida. Tästä seuraa kaikki muu, ja jopa Entisen Jugoslavian tasavallan Makedonian olemassaolo kyseenalaistuu. A existência de sistemas de protecção orientados para o contexto nacional é, sem dúvida alguma, parte disso. Kansallisesti hoidettavien suojajärjestelmien olemassaolo on epäilemättä osa sitä.

Sanan olemassaolo määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja