BlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan tunnistaminen käännös suomi-portugali

  • identificaçãof
    Identificação e registo de suínos (versão codificada) ( Sikojen tunnistaminen ja rekisteröinti (kodifioitu toisinto) ( A identificação individual não pode funcionar adequadamente sem a identificação electrónica. Yksittäinen tunnistaminen ei toimi kunnolla ilman elektronista tunnistamista. A identificação do perigo iminente deve competir a instituições internacionais. Uhkaavan vaaran tunnistaminen pitäisi olla kansainvälisten elinten tehtävä.
  • reconhecimentom
    Mas a liderança política e o reconhecimento do problema da SIDA constituem um primeiro passo. Mutta poliittinen johtamiskyky ja AIDS-ongelman tunnistaminen ovat vasta ensimmäinen askel. As suas impressões digitais alteram-se tão rapidamente que os passaportes e o reconhecimento através desse elemento são inúteis. Heidän sormenjälkensä muuttuvat niin nopeasti, että niihin perustuvat passit ja tunnistaminen ovat hyödyttömiä. Um dos princípios que avulta deste relatório é o reconhecimento, como ponto de partida para qualquer análise, da existência de múltiplas causas e formas deste tipo de problema. Yksi mietinnössä esitetyistä periaatteista on se, että tämäntyyppisen rikollisuuden tutkinnan lähtökohtana on oltava rikosten monenlaisten syiden ja muotojen tunnistaminen.

Sanan tunnistaminen määritelmät

Esimerkit

  • Vainajan tunnistaminen vaatii joskus erityistä osaamista.
  • Oikeiden tunnisteiden avulla tunnistaminen onnistuu.
  • Oireiden tunnistaminen on joskus erityisen vaikeata.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja