ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan heille käännös suomi-ranska

 • elles
  Les personnes réagissent comme elles peuvent et là où elles peuvent. Ihmiset reagoivat siten ja niissä kohdin, kuin heille on mahdollista. Les régimes de retraite n'ont pas été généreux envers elles. Eläkejärjestelmät eivät ole olleet edullisia heille. C'est pourquoi elles doivent disposer d'informations précises. Tästä syystä heille täytyy toimittaa täsmällistä tietoa.
 • eux
  Nous le devons à nous-mêmes, ainsi qu’à eux. Sen olemme velkaa heille ja itsellemme. Pour eux, ce sont les «affaires courantes». Heille kyse on täysin tavanomaisesta asiasta. C'est une bonne chose pour eux et aussi pour nous-mêmes. Se on hyväksi heille ja se on hyväksi meille.
 • les
  L'Europe ne doit pas les décevoir. EU ei saa tuottaa heille pettymystä. Ils subissent un préjudice qui va les marquer à vie. Heille ollaan aiheuttamassa elinikäisiä vammoja. Nous pouvons aider les gens à retrouver un emploi. Voimme kuitenkin kouluttaa työntekijöitä uudelleen ja antaa heille jatkokoulutusta.
 • leur
  Je leur suis donc reconnaissant pour leur travail. Olen heille kiitollinen heidän tekemästään työstä. Je leur souhaite à tous bonne chance à leurs postes. Toivotan heille kaikille menestystä työssään. Il est de notre devoir de leur répondre. Meidän tehtävämme on vastata heille.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja