TietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmat

Sanan hyvä käännös suomi-ranska

 • bon
  Ce document est positif. Ses objectifs sont les bons. Asiakirja on hyvä. Tavoitteet ovat hyviä. Je pense que c'est un bon exercice. Minusta tämä on hyvä tilaisuus. Selon moi, il s'agit d'un bon accord. Mielestäni tämä on hyvä sopimus.
 • bonne
  Je pense que c'est une bonne pratique. Mielestäni tämä on hyvä käytäntö. Je pense que c'est une bonne nouvelle pour tout le monde. Tämä on mielestäni kaikille hyvä uutinen. C'est évidemment une bonne chose. Tämä on luonnollisesti hyvä asia.
 • cher
  Cher collègue, votre temps de parole est épuisé. Hyvä kollega, puheaikanne on päättynyt. Cher Phillip, tu nous manqueras à tous. Hyvä Phillip, me kaikki tulemme kaipaamaan sinua. Telle est la voie à suivre, chers collègues. Hyvät kollegat, tästä on hyvä jatkaa.
 • beau
  Vous avez prononcé un beau discours, Monsieur le Premier ministre. Arvoisa pääministeri, puheenne oli hyvä. Je pense que c'est un beau jour pour les patients européens. Tämä on mielestäni hyvä päivä Euroopan potilaille. C'est pourquoi c'est un beau jour pour les mers européennes et aussi pour vous, Monsieur le Président. Siksi tämä on hyvä päivä Euroopan merille ja myös hyvä päivä teille, arvoisa puhemies!
 • belleC'est une très belle image et un très bel exemple! Se on erittäin hyvä kuva ja erittäin hyvä esimerkki! Cette résolution est un bel exemple de v?u pieux mais elle est trop belle pour être vraie. Kyseessä on hauska esimerkki toiveajattelusta, mutta ehdotus on liian hyvä ollakseen totta. Voilà une belle tâche à laquelle nous devrions nous atteler. Se olisi hyvä teko, ja meidän pitäisi tehdä niin.
 • bien
  C'est bien, mais ce n'est pas assez. Tämä on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. C' est bien, mais ce n' est pas suffisant. Se on hyvä, muttei tarpeeksi hyvä. - Très bien, Monsieur de Rossa, ce sera fait. Hyvä on, hyvä jäsen de Rossa, teemme niin.
 • bravo
  "Bravo, tu as deviné, von Wogau !" "Hyvä, Von Wogau, sinä arvasit!" Monsieur le Président, je suis ici uniquement pour dire: »Bravo, Christine! Arvoisa puhemies, olen täällä vain sanoakseni, että hyvä Christine! Bravo pour le doublement des crédits qui sont ainsi consacrés à la Commission! Tämä oli hyvin tehty! Myös komissiolle varattujen määrärahojen kaksinkertaistaminen on hyvä asia!
 • capable
  Que ceci soit un signe que nous sommes capables de nous mobiliser. Tämä on hyvä merkki, joka osoittaa, että paneudumme osaltamme tilanteeseen. Je pense qu'il est vraiment bon que nous soyons à présent capables de prendre cette décision. Mielestäni on erittäin hyvä, että pystymme nyt tekemään tämän päätöksen. Nous en parlons, espérons cette fois, Monsieur le Commissaire, que vous serez capable de faire quelque chose. Hyvä komission jäsen, puhumme siis kyllä asiasta, mutta toivokaamme, että tällä kertaa pystytte myös tekemään sille jotain.
 • chanceux
 • expérimenté
  Cette solution serait peut-être idéale, mais elle a été expérimentée et elle a échoué. Tämä saattaisi olla oikein hyvä ajatus, mutta sitä on kokeiltu huonolla menestyksellä. Ce sont surtout les exclus et les chômeurs, les jeunes, les travailleurs expérimentés et féminins qui attendent ce pas ambitieux. Arvoisa puhemies, hyvä herra Mann, hyvät kollegat, viimeistä huomautustanne, herra Mann, en ymmärtänyt lainkaan.
 • heureux
  Je suis heureux de voir de ce n'est pas le cas. On hyvä, että näin ei tapahtunut. - Je serai heureux de donner suite à votre demande, Madame Zorba. Hyvä jäsen Zorba, noudatan mielelläni pyyntöänne. Je suis heureux que nous soyons arrivés jusqu'ici, Madame la Commissaire. Hyvä komission jäsen, olen tyytyväinen, että olemme päässeet näin pitkälle.
 • positif
  Je pense que c'est très positif. Minusta se on erittäin hyvä asia. C'est un point positif, et nous le saluons. Se on hyvä ja olemme tyytyväisiä siihen. Nous y voyons un élément extrêmement positif. Tämä on mielestämme hyvä asia.
 • positiveCette mesure me semble positive. Tämä on minusta hyvä suuntaus. Le don de sang est un acte de citoyenneté positive. Verenluovutus on kansalaisen hyvä teko. Nous pensons qu'il s'agit d'une mesure positive. Mielestämme tämä on hyvä asia.
 • sage
  C'est un grand pas en avant et cela ne présage rien de bon si l'on pense aux prochaines discussions avec le Conseil. Tämä on suuri edistysaskel ja hyvä alku neuvoston kanssa käytäville keskusteluille. Nous n'avons pas obtenu tout ce que nous souhaitions, mais il s'agit d'un bon compromis qui présage bien de l'avenir. Emme saavuttaneet kaikkea toivomaamme, mutta tämä on silti hyvä kompromissi, joka lupaa hyvää tulevaisuuden kannalta. Madame la Présidente, j'espère que le fait que je puisse encore mettre l'accent sur mon propre point de vue au terme de ce débat est un bon présage ! Arvoisa puhemies, toivon olevan hyvä enne, että voin esittää lopuksi vielä oman näkemykseni siitä, mikä on tärkeää!

Sanan hyvä määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja