TV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan liikkua käännös suomi-ranska

  • bouger
  • agiter
  • passer
    Aujourd'hui, on agite des chiffons politiques, mais maintenant je crois qu'il faut passer au cran supérieur. Tänään nähdään jonkin verran poliittista teeskentelyä, mutta mielestäni nyt on tullut aika liikkua asteen verran eteenpäin. De ce fait, un abuseur sexuel peut facilement passer d'un pays à un autre, si la législation y garantit un âge de consentement plus jeune. Niinpä lasten hyväksikäyttäjät voivat liikkua varsin helposti sellaisissa maissa, joiden lainsäädännössä määrätään alhaisemmasta seksuaalisiin suhteisiin suostumisen ikärajasta. Il est temps d'en finir avec le laisser-passer à tout-va d'immigrés clandestins et avec la libre circulation, au sein de l'Union, des trafiquants et des terroristes. On aika tehdä loppu siitä, että laittomien maahanmuuttajien annetaan mennä ja tulla mielensä mukaan, sekä siitä, että salakuljettajat ja terroristit saavat liikkua vapaasti unionissa.
  • propager
  • se déplacerLes cyclistes et les piétons doivent pouvoir se déplacer rapidement et en toute sécurité. Polkupyöräilijöiden ja jalankulkijoiden on voitava liikkua turvallisesti ja nopeasti. Nos observateurs devraient être libres de se déplacer où ils le désirent et de faire rapport. Tarkkailijoidemme pitää voida liikkua rajoituksetta, ja heidän on saatava vapaasti raportoida tilanteesta. Notre débat d'aujourd'hui traite de la capacité de se déplacer librement dont doivent jouir les personnes. Tämän päivän keskustelumme aihe on ihmisten mahdollisuus liikkua vapaasti.
  • se mouvoir
  • transmettre

Sanan liikkua määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja