BlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan minä käännös suomi-ranska

 • moim
  L'humanité - vous et moi. Qui sommes-nous, vous et moi? Ihmiskunta - sinä ja minä. Keitä me olemme, sinä ja minä? Alors moi aussi, comme mes collègues, je demande plusieurs choses. Kollegojeni tavoin myös minä vaadin monia asioita. Mon groupe et moi-même avons voté en sa faveur. Minä ja ryhmäni äänestimme sen puolesta.
 • je
  Un exemple criant de "fais ce que je dis, pas ce que je fais". "Tehkää kuten minä sanon, älkää niin kuin minä teen" on tässä selvästi mottona. C'est l'Europe qui dit "faites ce que je dis, pas ce que je fais". "Tehkää kuten minä sanon, älkää niin kuin minä teen" on tällaisen Euroopan motto. Je roule beaucoup, de même que je me déplace énormément en avion dans le cadre de mon travail. Minä ajan paljon ja minä myös lennän paljon ammatillisista syistä.
 • me
  L'humanité - vous et moi. Qui sommes-nous, vous et moi? Ihmiskunta - sinä ja minä. Keitä me olemme, sinä ja minä? Je roule beaucoup, de même que je me déplace énormément en avion dans le cadre de mon travail. Minä ajan paljon ja minä myös lennän paljon ammatillisista syistä. Mes services et moi-même soutenons cela. Pääosastoni ja minä kannatamme direktiiviä.

Sanan minä määritelmät

 • ''sana, jolla puhuja viittaa itseensä''
 • minuus, ihmisen olemuksen subjektiivinen osa, ego

Esimerkit

 • rakas oma minä

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja