TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan mukava käännös suomi-ranska

 • agréable
  Je dois dire qu'il s'est agi d'un gang très agréable à fréquenter. Minun on sanottava, että se oli hyvin mukava joukko. C'est très bien, très agréable, mais serait-il possible cette fois de ne pas se tromper? Se on varsin hyvä ja mukava asia, mutta voisimmeko nyt puhua asioista sellaisina kuin ne ovat. Madame le Président, il est bien agréable de constater qu'autant de gens s'intéressent au débat sur la décharge budgétaire. Arvoisa rouva puhemies, on mukava nähdä näin paljon ihmisiä täällä vastuuvapautta käsittelevässä keskustelussa.
 • confortable
 • douillet
 • gentil
  Ne commettons pas d'erreur: le gentil petit calcul de la Commission qui veut que l'on prenne le meilleur et l'on laisse le reste ne fonctionnera pas. Meidän ei pidä tehdä virhettä: komission mukava laskutoimitus, jonka mukaan voimme ottaa parhaat ja jättää muut, ei toimi.
 • sympathique
  J'ajoute que, la semaine dernière, nous avons eu une journée très sympathique sur la protection des données. Lisäksi haluan todeta, että meillä oli viime viikolla oikein mukava tietosuojapäivä. Le chemin a été long à parcourir et peut-être que cette réunion sympathique et chaleureuse n'en donne pas toute l'image. Olemme todellakin kulkeneet pitkän tien, ja ehkäpä tämä mukava ja ystävällishenkinen kokoontuminen ei anna tilanteesta koko kuvaa. Donner un signal extérieur, c’est très sympathique. Mais, vraiment, ces 20 millions nous permettraient d’injecter des capitaux et de faire des économies substantielles. Ulkoisen eleen tekeminen on oikein mukava ajatus, mutta tosiasiassa näiden 20 miljoonan euron avulla voisimme lisätä pääomaa ja tehdä oleellisia säästöjä.
 • aimable
 • plaisantIl est un collègue plaisant et compétent, mais il a pratiquement tout faux. Dans ce cas, il se trompe même totalement. Hän on mukava ja kyvykäs kollega, mutta väärässä useimmiten, ja tässä asiassa hän on täysin väärässä.
 • sympa
 • amusant
  Dans ce contexte, il serait amusant d'entendre que le Conseil pense toujours que la question de la taxe Tobin est un débat national qui n'a pas sa place dans ce Parlement. Siinä yhteydessä olisi mukava kuulla, onko neuvosto edelleenkin sitä mieltä, että Tobinin vero on kansallisen keskustelun aihe, josta ei pidä keskustella parlamentissa.
 • beau
  Nous avons en allemand un beau proverbe qui dit "trop de cuisiniers gâtent la sauce". Saksassa on sellainen mukava sanonta, että mitä useampi kokki, sen huonompi soppa. Je suis également ravi de voir que la commissaire Wallström se bat; vous faites un beau couple quand vous vous battez! Minusta on mukava katsella myös, kun komission jäsen Wallström pitää puoliaan – olette hyvä pari, kun pidätte puolianne. L’adoption du rapport envoie un signal positif du Parlement européen aux citoyens invalides, et je pense que ce sera également un beau cadeau de Noël pour eux. Mietinnön hyväksyminen on myönteinen merkki Euroopan parlamentilta vammaisille, ja se on heille varmasti myöskin mukava joululahja.
 • bon
  Il est bon de voir M. Cohn-Bendit après toutes ces années. On mukava nähdä jäsen Cohn-Benditia kaikkien näiden vuosien jälkeen. Il est bon de savoir que Mme Oomen-Ruijten se plie de temps à autre aux instructions. On mukava tietää, että Oomen-Ruijten joskus noudattaa ohjeita. Il est bon de voir que le Parlement peut se mobiliser rapidement lorsque cela est vraiment nécessaire. On mukava nähdä, että parlamentti todellakin toimii, kun sitä kipeästi tarvitaan.
 • commode
 • douillette
 • doux
 • joli
  . - Daphné, un joli prénom pour désigner le programme européen visant à combattre la violence envers les femmes et les enfants. – Daphne on mukava nimi eurooppalaiselle ohjelmalle, jolla on tarkoitus torjua naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa.
 • peinard

Sanan mukava määritelmät

Esimerkit

 • Matti on mukava poika.
 • Meillä on mukava etumatka kilpailijoihin nähden.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja