HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptit

Sanan oikeus käännös suomi-ranska

 • justicef
  Quatrièmement, les affaires intérieures et la justice. Neljänneksi: Sisäasiat ja oikeus. La justice est essentielle pour un nouveau départ. Oikeus on uuden alun kannalta ratkaisevaa. Il faut que justice soit faite en Indonésie. Toteutukoon oikeus Indonesiassa.
 • droitm
  La sécurité est en effet un droit inaliénable, un droit naturel. Oikeus turvallisuuteen on luovuttamaton oikeus, luonnollinen oikeus. Droit international, droit communautaire, droit constitutionnel national Kansainvälinen oikeus, yhteisön oikeus, kansallinen valtiosääntöoikeus Mais quel genre de droit est ce droit d'auteur? Mutta millainen oikeus tekijänoikeus oikeastaan on?
 • courf
  La Cour suprême est l’organe indépendant le plus important en Suède. Korkein oikeus on Ruotsin korkein itsenäinen elin. La Cour est libre de prendre une décision, une procédure est d'ailleurs en cours. Tuomioistuimella on oikeus tehdä päätöksiä, ja asia onkin parhaillaan sen käsiteltävänä. La Cour a reconnu le droit à la mobilité des patients en vertu du traité. Euroopan unionin tuomioistuin on tunnustanut, että potilailla on oikeus liikkuvuuteen perussopimuksen nojalla.
 • concessionf
  L'asile n'est pas une concession: l'asile est un devoir pour les États et un droit pour ceux qui fuient la guerre. Turvapaikka ei ole myönnytys, vaan sen myöntäminen on velvollisuus valtioille ja oikeus niille, jotka pakenevat sotaa. Nous élaborerons une proposition pour que l'attribution des créneaux horaires soit un droit administratif de type concession. Teemme sensuuntaisen ehdotuksen, että lähtö- ja saapumisaikojen jako olisi luvallinen hallinnollinen oikeus. Le droit d’asile n’est pas une concession; il s’agit d’une obligation politique et morale de l’Europe ainsi que d’un droit octroyé aux hommes et aux femmes qui sont persécutés et fuient les guerres. Turvapaikka ei ole myönnytys. Se on Euroopan moraalinen ja poliittinen velvollisuus ja niiden miesten ja naisten oikeus, joita vainotaan tai jotka pakenevat sotia.
 • équitéf
  Néanmoins, nous avons également droit à l'équité. Meillä on kuitenkin myös oikeus oikeudenmukaiseen kohteluun.
 • permissionf
 • tribunalm
  Ils ont le droit à un avocat et d’être représentés devant un tribunal. Heillä on oikeus oikeudelliseen neuvontaan ja oikeusedustajaan. Il s'agit d'une situation qui provient de ce que le tribunal du premier degré a accepté le groupe TDI comme groupe politique du Parlement. Tällä ryhmällä on parlamentin sääntöjen mukaan oikeus 14 työntekijää käsittävään henkilöstöön.

Sanan oikeus määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Demokratiassa kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.
 • Uskonnonvapaus on oikeus tunnustaa ja harjoittaa haluamaansa uskontoa tai olla tunnustamatta mitään uskontoa.
 • Uhrien omaisilla on oikeus korvauksiin.
 • Teoksen tekijällä on oikeus korvaukseen teoksensa kappaleiden lainaamisesta yleisölle.
 • Kaikilla on oikeus turvalliseen työympäristöön.
 • roomalainen oikeus, tapaoikeus, julkisoikeus, yksityisoikeus
 • Oikeus katsoi hänen syyllistyneen petokseen.
 • Oikeus ei toteutunut.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja