ReseptitJääkiekon MMBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan pakottaa käännös suomi-ranska

 • forcer
  Ne plus forcer les gens à partir à la retraite. Ihmisiä ei saa enää pakottaa jäämään pois työelämästä. Je ne suis pas en train de dire qu'on devrait forcer les femmes à rester à la maison. En tarkoita, että naiset pitäisi pakottaa jäämään kotiin. Vouloir forcer ce processus au moyen d' une harmonisation forcée pourrait bien avoir l' effet contraire. Jos siihen halutaan pakottaa määräämällä yhdenmukaistamisesta ylhäältäpäin, sillä voi olla aivan päinvastainen vaikutus.
 • contraindre
  Nous ne pouvons pas contraindre les populations à l'accepter. Emme voi pakottaa ihmisiä hyväksymään sitä. Les Russes tentent néanmoins de contraindre ces personnes à rentrer en Tchétchénie. Venäjä yrittää nyt silti pakottaa nämä ihmiset palaamaan T?et?eniaan. L'objectif n'est pas de "contraindre" les parents à envoyer leurs enfants dans ces structures. Tavoitteena ei ole "pakottaa" vanhempia panemaan lapsensa näihin päivähoitolaitoksiin.
 • obliger
  Nous voulons les obliger à le faire. Haluamme pakottaa viranomaiset toimimaan näin. J’essaie de les y encourager, mais je ne peux pas les y obliger. Yritän rohkaista heitä siihen, mutten voi pakottaa heitä. On ne peut pas obliger nos partenaires à signer ces accords! Emme voi vain pakottaa kumppaneitamme allekirjoittamaan sopimuksia.
 • astreindre
 • confiner
 • enfoncer
  Il est absolument inutile d'enfoncer le clou plus loin que ce que les ultraconservateurs veulent bien tolérer. Ei ole mitään järkeä pakottaa asiaa enemmän kuin äärikonservatiivit haluavat hyväksyä.
 • forcer la main
 • pousser
  On ne devrait pas pousser les gens à devenir des parasites; ils devraient participer activement au marché. Ihmisiä ei pitäisi pakottaa siipeilijän asemaan; heidän pitäisi olla aktiivisia markkinoiden osallistujia. Mais l'élargissement n'est pas le seul à nous pousser à cette nouvelle réflexion. Comme je viens de le dire, la mondialisation de l'économie et de la politique elle-même nous y incite aussi. Laajentuminen ei kuitenkaan ole ainoa seikka, joka pakottaa meidät näihin pohdintoihin: kuten hetki sitten sanoin, myös talouden ja politiikan globalisaatio pakottaa meidät siihen. La vigne c'est leur vie, et on ne peut pas les pousser vers la sortie sans se soucier de ce que sera leur quotidien. Viiniköynnökset ovat heidän elinkeinonsa, emmekä voi pakottaa heitä poistumaan alalta pohtimatta sitä, millä he aikovat elättää itsensä.
 • rendre
  Ce fait à lui seul justifie entièrement notre stratégie de prévention des conflits mais nous oblige aussi à nous rendre compte de la complexité de cette stratégie. Jo yksistään se oikeuttaa täysin meidän konfliktinestotoimintamme strategian, mutta se pakottaa meidät myös käsittämään, miten mutkikas tämä strategia on. Mais il doit aussi être très clair que nous ne pouvons pas obliger les États-Unis à se rendre à nos arguments, il faut négocier, et ce n'est pas toujours évident. On kuitenkin muistettava myös, että me emme voi pakottaa Yhdysvaltoja myönnytyksiin; meidän on neuvoteltava, eikä se ole aina helppoa. Le rapport Sterckx écarte toute possibilité d’obliger les compagnies ferroviaires à rendre les services transfrontaliers plus accessibles et à les maintenir. Sterckxin mietinnössä sivuutetaan mahdollisuus pakottaa rautatieyhtiöt tekemään rajat ylittävistä palveluista helpommin saatavia ja säilyttämään ne.
 • soumettre
  Certaines banques telles que la Banque de la Poste, ou les banques opérant par Internet ont leurs propres codes et ne doivent par conséquent pas se soumettre aux codes IBAN et BIC. Joillakin pankeilla, kuten postipankeilla ja Internet-pankeilla on omat tunnuksensa, joten niitä ei pidä pakottaa IBAN- ja BIC-tunnuksen käyttöön. Il est temps que Gerry Adams et Martin McGuinness livrent les responsables de ce crime et les obligent à se soumettre à la volonté des tribunaux. Gerry Adamsin ja Martin McGuinnessin on aika paljastaa tämän rikoksen tekijät ja pakottaa heidät kantamaan vastuunsa oikeudessa.

Sanan pakottaa määritelmät

Esimerkit

 • Minä pakotan sinut pesemään hampaasi.
 • Taas selkää pakottaa.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja